İlçede faaliyet gösteren bir fırında çalıştığı öğrenilen S.T. (22), önceki gün babasını tanıdığı 7 yaşındaki H.İ. isimli kızı parka götürme bahanesiyle evinden aldı. S.T., Alpkent Mahallesi Muhtarlığı binasının arkasındaki parka götürdüğü küçük kızı iddiaya göre eliyle taciz edip, dudaklarından öperek kucağına oturttu. Çevredeki vatandaşlar durumu fark ederek polise haber verdi.
 
Olay yerine polisin geldiğini gören S.T., kucağında oturan küçük kızı hemen kaldırdı. Çevredeki vatandaşların linç girişiminden zor kurtulan S.T., polis tarafından gözaltına alınarak Torbalı İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. S.T.'nin polis verdiği ifadede suçlamaları reddederek, "H.'yi parka götürdüm. Beton soğuk diye oturtturmak istemedim. Bir süre sonra ayakta yorulduğunu söyleyerek dizime oturdu. H.'yi ne öptüm ne de elle taciz ettim. Taciz iddialarını kabul etmiyorum" dediği öğrenildi.

Alınan ifadesinin ardından Torbalı Adliyesi'ne sevk edilen şahıs, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Torbalı K2 Tipi Cezaevi'ne gönderildi. Olayı gören 3 kişinin de taciz iddiasını doğruladığı öğrenildi. 

Daha önce S.T. ile aynı işyerinde çalışan baba K.İ.'nin ise şahıstan şikayetçi olduğu öğrenildi.