BURSA'da kendisini "medyum" olarak tanıttığı ailenin 8 yaşındaki kızına "cinsel istismarda bulunduğu" öne sürülen 57 yaşındaki tutuklu sanık Şerif Ahmet Beis hakkında 8 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

Bursa"da evli ve 5 çocuk babası Şerif Ahmet Beis, Kütahya"nın Domaniç İlçesi"ne giderken yolda tanıştığı 55 yaşındaki Mehmet K."ya, “Ben medyumum. Rüyamda seninle tanışmam emredildi. Tanrı misafiriyim” dedi. Bu şekilde tanıştığı Mehmet K.'nın evinde 2 gün kalan Beis, daha sonra Bursa"ya döndü.

Hafta sonu eşiyle birlikte Mehmet K."nın evine yeniden giden Şerif Ahmet Beis, burada 1 hafta misafir kaldıktan sonra Mehmet K.'nın 8 yaşındaki kızı N.K."ye, “Sen de bizimle Bursa"ya gel. Seni gezdirelim” dedi. Babasından izin alıp, kızı 2 günlüğüne Bursa"ya getiren Beis, kızı söylediği günde ailesine teslim etmeyince Mehmet K., polise başvurdu.

KÜÇÜK KIZIN CEVABI ŞOKE ETTİ

Beis"in Osmangazi"deki evine giden ekipler babasına teslim etmek için aldıkları kızın bir soru üzerine, “Şerif amca beni banyoda yıkadı ve öptü, popomu elledi. "Babana söyleme" dedi. Siz de babama söylemeyin tamam mı polis amca?” demesi üzerine Şerif Ahmet Beis"i gözaltına aldı. Cinsel tacizden 9 ayrı suç kaydı bulunan, kesinleşmiş 4 yıl hapis cezası nedeniyle aranan Beis, aynı suçtan çıkartıldığı mahkemece tutuklanıp cezaevine kondu.

Bursa Cumhuriyet Savcılığı, Şerif Ahmet Beis hakkındaki soruşturmayı tamamladı. Hakkında 8 yıla kadar hapis cezası istenen Beis"in yargılanmasına önümüzdeki günlerde Bursa 6'ncı Asliye Ceza Mahkemesi"nde başlanacak.
(DHA)