Söke Kaymakamı İsmail Demirhan"ı okul müdürleri Mustafa Kaya ve arkadaşları İpek Görmüş, Gizem Kocabaş ile ziyaret eden Seyda Fırat İlköğretim Okulu 5. sınıf öğrencisi Şeyma Söker sembolik olarak bir süre Söke İlçe Kaymakamlığı yaptı.
Söke"nin güzel, temiz ve yeşil bir kent olmasını istediğini belirten Söke"nin sembolik bayan Kaymakamı Şeyma Söker; Söke"de park ve yeşil alan sayısının arttırılmasını istedi. Telefon ile Belediye Başkanlığı, Milli Eğitim Müdürlüğü, Garnizon Komutanlığı ve Cumhuriyet Savcılığı makamlarını arayan sembolik Kaymakam, aradığı makamlara isteklerini iletti.
Söke"nin Bayan Kaymakamı Şeyma Söker; Söke Belediyesi"nden kaldırımların rahat yürünebilecek konuma getirilmesini ve çöp konteynırlarının sayısının çoğaltılmasını istedi. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü"ne Söke"nin ikinci kademe okullarının rehber öğretmen ihtiyacı olduğunu ileten sembolik Kaymakam Şeyma Söker; Garnizon Komutanlığı"ndan okullara yardım, Cumhuriyet Savcılığından madde bağımlısı çocuklar için çalışmaları hakkında bilgi aldı.
Söke"nin sembolik Bayan Kaymakamı Şeyma Söke ve arkadaşları ile sohbet eden Söke İlçe Kaymakamı İsmail Demirhan; öğrencilere Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk"ün çocuklara armağanı olan 23 Nisan coşkusuna hayatlarının tümünde sahip çıkmayı öğütledi. Öğrencilerden çok çalışmalarını ve başarılı olmalarını isteyen İlçe Kaymakamı İsmail Demirhan öğrencilere hediyeler sunmayı da unutmadı. İlçe Kaymakamı İsmail Demirhan öğrencilere istedikleri her an kendisini ziyaret edebileceklerini kaydetti.