Söke"nin Bayan sembolik Belediye Başkanı ayrıca temizlik işleri müdürünü de arayarak kendi okulun giriş kapısında bulunan çöp bidonlarının başka noktalara alınması talimatını verdi. Söke"nin sembolik Başkanı Ayşe Nur Allı, okulu Atatürk İlköğretim Okulu"nun önündeki yoğun trafik akışına dikkat çekerek, kasis ve hız kesicilerin yapılmasını istedi.
Belediye Başkanı Necdet Özekmekçi tarafından karşılanan sembolik Belediye Başkanı Ayşe Nur Allı, ayrıca Başkan Özekmekçi"ye son dönemlerde yürütülen park çalışmaları için teşekkür ederken; Harikalar Parkı ve Belediye Hizmet Binası"nı Söke"ye kazandırdığı için çok teşekkür etti.
Söke"nin sembolik Belediye Başkanı Ayşe Nur Allı"ya okul müdürleri Şahin Dursunoğlu ve öğretmenleri Gül Tokur ile arkadaşları Mert Kaya ve Nilgün Averi eşlik etti. Söke Belediye Başkanı Necdet Özekmekçi; bir günlüğüne başkanlık yapan Ayşe Nur Allı, öğretmenleri ve arkadaşlarına günün anısına çeşitli hediyeler verdi.
Söke Belediye Başkanı Necdet Özekmekçi; “Biz emanet aldığımız Söke"yi geleceğimiz olan siz çocuklara bırakacağız. Sizler emanetçi değil, Söke"nin ve yaşadığınız yerlerin sahibi olun. Ülkemizin sizler gibi aydınlık geleceğe ihtiyacı var” diyerek, tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladı. -iha