Sürücü, cankurtaran gelmesini beklerken kendi yarasına aldırmadan, başından yaralanan eşini kucağına yatırıp sakinleştirmeye çalıştı.

Alınan bilgiye göre, İsmail Ambarcı'nın (42) kullandığı 16 NJ 749 plakalı motosiklet, Bahar Mahallesi Ulubatlı Hasan Bulvarı'ndaki Santral Garaj Köprüsü altında devrildi.

Kazada, motosiklet sürücüsü ile düşerek başını kaldırıma çarpan yanındaki eşi Zühriye Ambarcı (37) yaralandı. Cep telefonuyla 112 Acil Servisi arayarak yardım isteyen İsmail Ambarcı, kendisi de yaralı olmasına rağmen kanlar içerisinde kalan eşi Zühriye Ambarcı'yla ilgilendi. Eşini kucağına yatıran, zaman zaman başını omzuna dayayan ve ellerini tutan Ambarcı, sık sık öptüğü eşinin acısına ortak olmaya çalıştı. Bu sırada kaza yerinde toplanan vatandaşlar cankurtaranın gecikmesi üzerine birkaç kez daha 112 Acil Servis hattını aradı.

Ambarcı, kazadan yaklaşık 30 dakika sonra olay yerine gelen ve “kaza yerini bulamadığı için geciktiği” öne sürülen sağlık ekibine tepki gösterdi. Yaralılar, yapılan ilk müdahalenin ardından Çekirge Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.
Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Hürriyet