Osmantan Erkır, 'Popstar Alaturka' yarışmasında 34. doğum gününü kutlayan sevgilisi Ebru Gündeş"i, armağan ettiği şarkılar ve şiirle duygulandırdı. Gündeş, diğer jüri üyesi Bülent Ersoy'un kucağına oturunca Ersoy ve Osmantan arasında ilginç bir diyalog yaşandı.

Yeni albümü “Evet”i piyasaya çıkaran Ebru Gündeş, jüri üyeliğini yaptığı ve pazar gecesi ekrana gelen Popstar Alaturka yarışma programında 34. doğum günü de kutladı. Gündeş"i programın yapımcısı ve sunucusu olan sevgilisi Osmantan Erkır da, yaptığı sürprizlerle mutlu etti.
Yeni albümündeki şarkıları seslendiren Gündeş, Ravi İncegöz"ün “Ölümsüz Aşk” adlı bir şarkısını sevgilisi Erkır"ın kendisine hediye ettiğini söyledi.
Osmantan Erkır sevgilisi Ebru Gündeş için yarışmayı hediye yağmuruna tuttu. “Ebru Hanım"ın sevgisine layık olmak büyük şans” diyen Erkır, Gündeş"in “Önce sevenlerim benim gönlümde, sonra diğerleri... Çünkü beni sevenler Yenibosna gibi kimsenin bilmediği bir mahalleden beni alıp buralara getirdiler. O nedenle onları sevgiyle kucaklıyorum. Ben bu sevginin yerine bir şey koyabilir miyim?” diye konuştu.



"Daha kucağına almadın mı?"

Erkır da, Gündeş"in bu yorumu üzerine “Ben de sizi kucağıma alsam, beni de o kadar sever misiniz?” deyince Ersoy, “Hâlâ almadın mı?” diyerek espri yaptı.

Sözlerinin yanlış anlaşılma ihtimalini göz önüne alan Erkır da, “Ebru Hanım"ı sevgiyle kucaklıyorum. Başka bir anlam çıkarılmasın” dedi.

Ardından da Erkır, sevgilisi Gündeş"in en sevdiği şiir olan “Ah Ulan Rıza”yı okuması için Yusuf Hayaloğlu"nu sahneye davet etti. Hayaloğlu şiiri okurken Gündeş"in gözyaşları adeta sel oldu. Ardından Erkır, Gündeş"in en sevdiği şarkı olan “Ben Hâlâ Delinim”i okuması için Selami Şahin"i sahneye çağırdı.

İşte Osmantan Erkır"ın Gündeş"e hediye ettiği şarkı:

Ölümsüz Aşklar

Bu gül bahçesinde / Kaç günlük ömrün var / Solmadan yaşarsan / Şöyle bir an kadar / Koca hayat dediğin birkaç hatıra / Bir gülle hayat gelmez baksana etrafına / Nice sultanlar orada kara toprak altında / Sana mı kalacak dünya / Hayata sövsen de çok / Ah bunu tatmayan yok / Ölümsüz Aşklar Var da / Olmayan Aşk var mı / Güvenme gençliğine / Ölen hep ihtiyar mı