Çorlu'da 45 gün önce ortadan kaybolan 6 yaşındaki Muhammet'in, annesinin yasak ilişkisine şahit olduğu için dövülerek öldürüldüğü belirlendi. Talihsiz çocuğun annesi günlerdir Müge Anlı'nın programına çıkıp oğlunu arıyordu. Anlı olayın gerçeğini öğrenince sinir krizi geçirdi.

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde 14 Nisan tarihinden itibaren haber alınamayan 6 yaşındaki Muhammet Fırtına'nın anne kurbanı olduğu ortaya çıktı. Küçük Muhammet'in annesinin bir müteahhit ile yasak ilişkisine şahit olduğu için dövülerek öldürüldüğü, cesedinin ise buğday tarlasına atıldığı belirlendi. Cinayetten sonra televizyonlara çıkıp gözyaşı döken canavar anne ve 5 suç ortağı gözaltına alındı.

Küçük Muhammet'in kaybolmasından ardından ulusal TV kanallarına çıkan Dilber Fırtına, oğlunun memleketleri Sinop Boyabat'a kaçırılmış olabileceğini ileri sürerek gözyaşı dökmüştü. Çelişkili ifadeleri ile dikkat çeken Dilber Fırtına, kendisine yöneltilen soruları ise soğukkanlılıkla yanıtlamıştı. "Muhammet'im ortaya çıkacak bundan eminim" diyerek eşi Ümit Fırtına'ya telkinlerde bulunan Dilber Fırtına, 6 yaşındaki oğullarını tanımadığı 'uzun boylu bir adam'ın kaçırdığını ileri sürmüştü.

SÜREKLİ ÇELİŞKİLİ İFADELER VERMİŞTİ

Canlı yayında psikologların, Emniyet mensuplarının saatlerce dil döktüğü anne, hiç istifini bozmadan sürekli "Çocuğun kaybolmasıyla ilgili birşey bilmiyorum" dedi. Görgü tanıklarının ifadesine göre, küçük Muhammet açlıktan çöpten ekmek topluyor, komşulardan yemek istiyordu. Görgü tanıklarının ifadeleri kan donduran cinstendi. İşte bazı açıklamalar:

"Küçük Muhammet sürekli açtı, etrafa saldırıyordu. Ailesi çocuğu sevmiyordu hiç ilgilenmiyordu. Annesinin evine sürekli başka adamlar girip çıkıyordu. Çocuk açtı ama anne günde 3 paket sigara alıp içiyordu. Çocukla ne ilgileniyor ne de nerede olduklarını merak ediyorlardı. İlgileri 2. çocuklarınaydı. En son beyaz bir arabaya binerken gördük"

İşte tüm bunlar olurken anne herşeyi yalanlıyor ama bir süre sonra yalanladığı cümleleri kabul ediyor ve üzerine başka yalanlarda ekliyordu. Başka erkeklerle de ilişkisi olduğu belirlenen 23 yaşındaki kadının kayınvalidesi, 3 gün önceki TV programında gelininin " Muhammet gitti gelmez" dediğini söylediğini, bu sözü açıklamasını istediğini söylemişti. Anne bu suçlamaları da kabul etmedi.

MÜGE ANLI SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

48 gündür hazırladığı TV programında kayıp çocuğun ailesini konuk eden ve olayı çözmeye çalışan televizyoncu Müge Anlı Muhammet Fırtına'nın katilini duyunca hastanelik oldu. Muhammet'in annesi Dilber Fırtına tarafından öldürüldüğü haberi Müge Anlı'ya ulaştığında ünlü sunucu hıçkırıklara boğularak sinir krizi geçirmeye başladı.

Televizyon fenomeni Müge Anlı, programına konuk ettiği ve kaybolan oğlunu aradığı Dilber Fırtına'nın Kemal E. ile birlikte çocuğu döverek öldürdüğünün anlaşılması üzerine adeta yıkıldı!

Müge Anlı, kendisi ile birlikte ölen çocuğunu arayan anne Dilber Fırtına ve sevgilisi Kemal E.'nin kendilerini cinsel ilişkiye girdikleri sırada gördüğü için küçük Muhammed'i döverek öldürdüklerini öğrenince fenalaştı.

Akşam haberlerinde canlı yayın konuğu olan Müge Anlı olayı gözyaşlarına boğularak anlattı. ATV Ana Haberin yayınından sonra Müge Anlı tekrar fenalaştı ve yeniden doktor kontrolüne alındı.

Milliyet