Olayla ilgili olarak kreş sahibi, işletmeci ve sorumlu öğretmen gözaltına alındı.

Kocaeli'nin Gölcük ilçesi, Değirmendere beldesindeki bir kreş ve gündüz bakım evinde kalan Kaan Karaağaç'ın (9) üzerine, elbisesini almaya çalıştığı sırada üzerine elbise dolabı devrildi.

Kafasına aldığı darbe sonucu ağır yaralanan Karaağaç, kaldırıldığı Gölcük Devlet Hastanesi'nde müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Karaağaç'ın dawn sendromu rahatsızlığı bulunduğu, olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.

KREŞ SAHİBİ, İŞLETMECİ VE SORUMLU ÖĞRETMEN GÖZALTINA ALINDI
Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde, kreşte üzerine elbise dolabı devrilen çocuğun yaşamını yitirmesiyle ilgili başlatılan soruşturma kapsamında, 3 kişi gözaltına alındı

Alınan bilgiye göre, Değirmendere beldesindeki bir kreş ve gündüz bakım evinde elbisesini almaya çalıştığı sırada üzerine elbise dolabı devrilen Kaan Karaağaç'ın (9), kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmesiyle soruşturma başlatıldı.

Soruşturma çerçevesinde, kreş ve gündüz bakım evinin sahibi ile işletmecisi ve sorumlu öğretmen gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü, ihmal olup olmadığının belirlenmesine çalışıldığı öğrenildi.

Bu arada, Kocaeli Asri Mezarlık Morgu'nda otopsisi yapılan Kaan Karaağaç'ın bugün Gölcük'te toprağa verileceği belirtildi.

GAZETEPORT