Şanlıurfa'da Cemile ve Can Alıcı çiftinin kreşe verdiği  kızları 2 yaşındaki Ece Alıcı'nın, uyuduğu sırada yaşıtı olan bir erkek çocuk tarafından yanaklarının ısılırıp yüzünün tırmalandığı ileri sürüldü. Olay karşısında şoke olan Alıcı çifti, ihmal suçlamasıyla kreş yöneticilerinı savcılığa şikayet zetti.
 
Geçen cuma günü Alıcı çiftini telefonla arayan kreş yöneticileri, bir sorun olduğunu belirterek gelmelerini istedi. Bunun üzerine kreşe giden çift, minik Ece'nin yüzünün tanınmayacak hale geldiğini görünce şoke oldu. Anne ve babasına, Ece'nin uyku saatinde 2 yaşındaki bir erkek çocuk tarafından yüzü ısırılıp, tırmalandığı söylendi.
 
SAVCILIĞA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDULAR
Kreş yöneticilerini ihmalle suçlayan Cemile Alıcı, savcılığa başvurarak suç duyurusunda bulundu.
 
Kızının yüzündeki yaraların düzelmesi için tedaviyi sürdüreceklerini, iyileşmemesi durumunda plastik cerrahiye gideceklerini söyleyen Alıcı, şöyle konuştu:
 
"Telefon edip çağırdıklarında kreşe gittik. Bize Ece'nin uyuduğu sırada bir erkek çocuk tarafından yüzünün tırmalanıp, yanaklarının ısırıldığını söyledi. Kızımın kanlar içerisindeki o halini görünce kendimi kaybettim. Hemen hastaneye götürdük. Doktorlar Ece'nin en az 6 ay güneşten korunmasını, bir sonuç alınamaması durumunda plastik cerrahi servisine yönlendileceğini söyledi. Kızım zarar görür düşüncesi ile perdeleri bile açamıyorum. Biz çalışırken çocuğumuzu kreşe emanet etmiştik. Şimdi hem işimden, hem de kızımın güzel yüzünden oldum. Bizi bu hale getirenlerden şikayetçiyim."
 
KREŞ YETKİLİLERİ KONUŞMADI
Kreş yöneticileri ise konuya ilişkin açıklama yapmaktan kaçındı.
Kaynak: NTVMSNBC