Yılbaşı arifesinde bankaların ihtiyaç kredilerinde rekabet kızıştı. Bankalar, müşterilerine yeni yıla nakit sorunu olmadan girme imkanı sunmak için diğer bireysel kredilere göre daha avantajlı şartlar içeren cazip tekliflerde bulunuyor. İşte bankaların kredi teklifleri ...

GARANTİ BANKASI

Garanti Bankası, “Böyle 1 Kredi Yok!” sloganıyla duyurulan kampanya kapsamında, müşterilerine, yüzde 1"den başlayan düşük faizlerle ihtiyaç kredisi seçenekleri sunuyor. Buna göre, 5 bin YTL"lik ihtiyaç kredisini 12 ay vade ile alırsanız ayda ödeyeceğiniz taksit tutarı 449.8 YTL. Aynı kredi 18 ay vade ile kullanılırsa aylık taksit 310 YTL.

VAKIFBANK

3 farklı seçenek var. Bin YTL ile 2 bin 500 YTL arasındaki kredi tutarı ve 3 ile 9 ay arasında değişen vadelerde kullandırılan 1. seçenekte, faiz oranı aylık 0.99. 2 bin 500 YTL üzeri ve 5 bin YTL arası ikinci seçenekte, faiz oranı yüzde 1.49. Son seçenekte ise 5 bin YTL-7 bin 500 YTL arasındaki kredi tutarına yüzde 1.79 faiz uygulanıyor.

İŞ BANKASI

“Yeni Yıl Kredisi Kampanyası” ile müşterilerine, bireysel nakit kredilerde özel avantajlar sunuyor. Kampanya kapsamında İş Bankası müşterileri, 5 bin YTL tutara kadar yüzde 1,79, 5 bin YTL-10 bin YTL arası tutarlar için yüzde 1.99 faiz oranı ile ihtiyaç kredisi kullanabilecek. 24 aya kadar varan vade seçenekleri bulunuyor.

YAPI KREDİ
“İhtiyacınız olan her şey Yapı Krediíde!” sloganıyla yüzde 1.82 faiz oranıyla bireysel kredi kullandırıyor. Yılbaşına özel tüm harcamalar için acil nakit sağlamayı amaçlayan kampanya kapsamında, maksimum 10 bin YTL ve 24 ay vadeye kadar uzanan kredi seçenekleri sunuluyor. Kampanya 2 Ocak 2009 tarihine kadar devam edecek.

HALKBANK

Halkbank, yeni yıl arifesinde hizmete sunduğu Hayallerim 2009 Kredisi ile müşterilerinin hayallerini gerçeğe dönüştürmeyi vaat ediyor. Banka, 3 bin YTL"ye kadar yüzde 1.49, 3 bin -5 bin YTL arasındaki kredi tutarı için yüzde 1.59 faizle kredi kullandırıyor. Kampanya kapsamında ücretli çalışanlara Bireysel Krediler İşsizlik Sigortası ve Ferdi Kaza Sigortası, emeklilere Ferdi Kaza Sigortası hediye ediyor.

ŞEKERBANK

Şekerbank da Kurban Bayramı için açıkladığı kredi kampanyasını yılbaşına kadar uzattı. 48 aya kadar uzayan vade seçeneği sunan banka, 5 bin YTL"lik kredi tutarına yüzde 1.55 faiz oranı uyguluyor.