Tarihe adını altın harflerle yazdırdı. Kral Hakan Şükür kararını verdi.
1992 yılında başlayan birliktelik son buluyor. Türkiye liglerinin en fazla gol atan futbolcusu Kral Hakan Şükür'ün 15 yıllık Galatasaray kariyeri bitiyor.

Sarı kırmızılı takımla birçok başarılara imza atan yıldız futbolcu son dönemde çıkan haberlerden rahatsız oldu. Daha fazla yıpranmama adına böyle bir karara imza attığı belirtildi..

Milliyet'ten Erhan Telli'nin haberine göre Hakan Şükür sezon sonunda Cimbom'u bırakıyor. Futbolu bırakıp bırakmayacağına sezon sonunda karar verecek.

Sakatlıklar, dedikodular, gruplaşma ve Feldkamp'ın kadro kadro dışı bırakması Şükür'ü böyle bir karara yöneltmesinde etkili olduğu belirtiliyor.

Adnan Polat vefa örneği göstererek Şükür'ün devre arası değil sezon sonuna kadar takımda tutulmasından yana tavır koydu. Oysa söylentilere göre Hakan devre arasında gönderilecekti..

Trabzon deplasmanına sakatlığı nedeniyle gitmeyen, ancak takımın motivasyonunun bozulmaması için bu kararını arkadaşlarından saklayan Hakan Şükür'ün, önümüzdeki günlerde ayrılık kararını önce yönetimle ardından da kamuoyuyla paylaşacağı bildiriliyor.