“F.Bahçe, Türkiye"nin en popüler ve öncü kulübü. Hedefim tekrar gol kralı olmak. Messi ve Ronaldo"nun gol videolarını izliyorum.”

TRABZONSPOR"DA kaçırdığı goller nedeniyle taraftarların tepkisini çeken, hatta bir röportajında “Kırmızı ışıkta duruyorum, arabayı üzerime sürüyorlar” diyen Gökhan Ünal, yeni takımı F.Bahçe"de alkışlarla karşılandı.

DÜN sabah ise ilk çalışmasını, yardımcı antrenör Ayhan Tumani ile birlikte yapan 28 yaşındaki golcü, idman sonrasında duşunu aldıktan sonra, yemek yiyen yeni arkadaşlarının yanına indi. Gökhan"ın salona girdiğini gören takım arkadaşları ise milli futbolcuyu ayağa kalkıp alkışladılar.

M.TOPUZ"UN odasına yerleşen Gökhan, ayağının tozuyla FB TV"ye de röportaj verdi. “F.Bahçe denince aklına ne geliyor?” sorusuna “F.Bahçe Türkiye"nin en popüler ve öncü kulübü. Hep bir adım önde” yanıtını veren tecrübeli yıldız, şunları söyledi:

“TaraftarIn önünde gol atacağım anı bekliyorum. Rekabette kazanan F.Bahçe olur. Tekrar gol kralı olmak ve şampiyonluk istiyorum. Gece hayatım yok. Eksiğim Semih gibi top saklayamamak. En iyi yanım ayak içi vuruşlarım. Messi ve Ronaldo"nun gol videolarını izliyorum.” / vatan