Bilindiği gibi 35 yıllık tarihinde ilk defa 4 adayın başkanlık için yarıştığı ilginç bir genel kurulu geride bırakan Aydın Eczacılar Odası"nda hafta sonu yapılan olağan genel kurulda başkan adayı olan Eczacılar Leman Koçak, Esin Dalay, Muhammet Ali Manav ve Salih Kozalı yarışmıştı. Yapılan seçimlerde de Leman Koçak 142, Esin Dalay 98, Muhammet Ali Manav 47 oy alırken Salih Kozalı da 186 oy alarak güven tazelemişti. Ezici bir galibiyet ile seçimi kazanmasına karşın ilk toplantısında kesinlikle seçimden söz etmeyen ve seçimin geride kaldığını belirterek tüm meslektaşlarının hizmetinde olduğunu ifade eden Kozalı, oy veren vermeyen herkese teşekkür etti.

Başkan Salih Kozalı Başkanlığı"ndaki ilk yönetim kurulu toplantısında gerçekleştirilen görev dağılımında 2. Başkanlığa İzzet Ülgen, Genel Sekreterliğe Sefa Karaarslan, Saymanlığa Akcan Kurtulmuş getirildi.

Toplantıdan sonra açıklama yapan Eczacılar Odası Başkanı Kozalı seçime katılan herkese teşekkür ederek “Önümüzdeki zorlu süreçte en büyük güvencemiz değerli üyelerimizin vereceği katkı ve destek olacaktır. Bizler erdemli ve ahlaklı duruşumuza devam edip, meslektaşlarımızın görüş, öneri ve beklentilerine dikkate almak suretiyle ilkeli yürüyüşümüzü hep birlikte sürdüreceğiz. İftira ve karalama kampanyalarından uzak duracağız. Örgütlü gücümüzü kullanıp birlikte hareket ettiğimiz sürece çözemeyeceğimiz hiçbir sorun yoktur” dedi.