100 bin liralık tazminat davası açan Sandal, "Bu işin peşini bırakmayacağım. Alacağım tazminatı da Çocuk Esirgeme Kurumu'na bağışlayacağım" dedi

Ünlü şarkıcı Mustafa Sandal, geçtiğimiz günlerde Twitter'da "Mustafa Sandal İstanbul'da konser verecekmiş. Hâlâ nasıl veriyor? Stüdyoda 'Koyun' dediği insanlara niye konser veriyor?" diye yazdığı söylenen Tuğba Özerk'i mahkemeye verdi. 100 bin liralık tazminat davası açan Sandal şunları söyledi: "20 yıldır hayranları için alın teri akıtan bir sanatçıya iftira atmak bu kadar kolay olmamalı! Çok sustum, artık susmayacağım. İftiracıların bundan sonraki muhatabı avukatımdır. Alacağım tazminatı da Çocuk Esirgeme Kurumu'na bağışlayacağım. Bu işin peşini bırakmayacağım."

ONU HAYRANI SANDI
Tuğba Özerk'in sözlerine bir yalanlama da müzisyen Erhan Bayrak'tan geldi: "Tuğba yalan söylüyor! Ben öyle bir şeye şahit olmadım. Kendisi Mustafa'yı stüdyomda gördüğünde üzerine atlıyordu. Mustafa onu hayranı sandı ve tanımadı. Hâlâ da tanımaz" dedi. Bayrak, bu konuda mahkemede şahitlik yapacağını da ifade etti.