AK Parti Aydın Milletvekilleri Mehmet Erdem, Atilla Koç ve Ahmet Ertürk ile Söke İl Genel Meclis üyesi Kenan Özcan, AK Parti Aydın İl Başkanı Mehmet Sadık Atay, AK Parti Söke İlçe Başkanı Mehmet Uyguntüzel, AK Parti Söke Belediye Meclis üyeleri Kemal Karakaş ve Levent Candal, ilçe yönetim kurulu üyelerinin hazır bulunduğu toplantıya Aydın Bayındırlık ve İskan Müdürlüğü, İl Tarım Müdürlüğü, İl Özel İdare, DSİ, Karayolları Şube Müdürlüğü, AYDEM EDAŞ, Çevre ve Orman İl Müdürlüğü, il Sağlık Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü amir veya yetkilileri de katıldı.
Tüm ilçelerde gerçekleştirilen toplantıların yapılan işlerin değerlendirilmesi ve sorunların belirlenmesinde büyük önem taşıdığını ifade eden Milletvekili Mehmet Erdem; “İktidar olmanın sorumluluğu içinde durum değerlendirmesi yapmak için bu tür toplantıları yapıyoruz. Aydın"da tüm ilçelerde yaptığımız toplantıların sonuncusunu Söke"de gerçekleştiriyoruz. Daire Müdürlerimizin toplantılarımıza katılmaları çok önemli. Toplantılarda öne çıkan talep ve sorunlarla ilgili katkıda bulunabileceğimiz noktalarda köy muhtarlarımıza yardımcı olmak istiyoruz” dedi.
Gerçekleştirilen koordinasyon toplantılarının işlerin hızlı ve yerinde yürümesi için önemli olduğunu belirten Milletvekili Atilla Koç da; “Muhtarlarımız bu toplantıları bir ekip çalışması olarak düşünmeli. Bizler hizmet etmek için seçildik” diye konuştu.
İl genelinde tüm ilçelerde gerçekleşen toplantılarda önemli konuların öne çıktığını ve çözüm yollarının ortak akıl ile bulunduğunu söyleyen AK Parti Aydın İl Başkanı Mehmet Sadık Atay ise; tüm muhtarlara yeni icraat döneminde başarılar diledi.
Toplantıda açılış konuşmalarının ardından Söke"ye bağlı köylerin muhtarları söz alarak, köylerinin eksiklikleri, talepleri ve yapılması gereken işleri ilettiler. Milletvekilleri ve AK Parti"li ilçe yöneticileri muhtarların taleplerini tek tek not alarak takipçisi olacaklarını ifade ettiler.