Köşk İlçesinde, Köşk Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği seçimi yapıldı. 23 Üyenin oy kullandığı seçimlerde 21 oyla en fazla oyu alan Köşk’ün MHP’li İl Genel Meclisi Üyesi ve Aydın İl Genel Meclisi başkanı Hayri Güleç başkan seçildi.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan toplantıda, geçen dönem yapılan hizmetler ele alınırken, köylerin sorun ve istekleri de ele alındı. 23 üye muhtarın oy kullandığı seçimlerde Hayri Güleç 21 oy alırken, Cengiz Ülgen 19 oy, Alim yavaş ise 5 oy aldı.
Kendisine gösterilen teveccühe teşekkür eden Başkan Hayri Güleç, parti ayrımı yapmaksızın hizmetlere devam edeceğini belirterek tüm muhtarlara kapısının açık olduğunu söyledi. Güleç, “Biz elimizden geldiği kadar köylerin sorunlarını çözmeye çalışıyoruz. Bugüne kadar parti ayrımı yapmadık, bundan sonra da yapmamaya özen göstereceğiz. Hizmet etmek için bu yola çıktık, hizmetimize devam edeceğiz. Geçmişte güzel şeyler yaptık. Bu dönemde de oy veren vermeyen tüm muhtarlarımıza kapımız açık. Ancak devlet işleyişinde bir işleyiş var. İhtiyacı olan herkes planını projesini hazırlayacak, devletin imkanlarından faydalanacak. Muhtarlarımızın bu işleyişe riayet etmelerini istiyorum” dedi.

aydinpost-facebook.20120414234532.jpg

aydinpost-twitter.jpg