5. Geleneksel Alamut Madran Baba Şenlikleri sona erdi. Bozdoğan"ın Alamut köyünde yapılan şenliklere Nazilli ve Bozdoğan ilçeleri başta olmak üzere uzaktan ve yakından binlerce kişi katıldı. Şenliğin sona erdiği gecede bir konser veren ünlü Saz Sanatçısı Musa Eroğlu, geceye katılan binlerce kişiyi mest etti.
Bu yıl geleneksel olarak beşincisi gerçekleştirilen Alamut Madran Baba Şenlikleri renkli anlara sahne oldu. Gün boyunca çeşitli etkinlikler düzenleyen Alamut Köylüleri, şenliğin sonunda Nazilli Hacı Bektaş-i Veli Kültür ve Dayanışma Derneğinin organize ettiği geceye Türkiye Tahtacı Dernekleri Genel Başkanı Yolcu Bilginç ve Musa Eroğlu konuk sanatçı olarak katıldı. Cemevi yararına yapılan konsere Bozdoğan Kaymakamı Bülent Tekbıyıkoğlu, Nazilli Belediye Başkanı Aytekin Kaplan, Bozdoğan Belediye Başkanı Tümer Apaydın, Kuyucak Belediye Başkanı A.Ulvi Akoğlu, CHP Nazilli İlçe Başkanı Atila Talay, Nazilli Belediyespor Başkanı Erol Sezgin, CHP"li Belediye Başkanı aday adayları Cavit Yenipazarlı ve Feyzullah Erkut, muhtarlar, sivil toplum örgütleri temsilcileri ve binlerce alevi vatandaş katıldı.
7"den 70"e herkesin eğlendiği gecenin başlangıcında bir konuşma yapan Nazilli Hacı Bektaş-i Veli Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Ali Çankır, gönlün sultanının akıl olduğunu vurgulayarak “Sizler incinseniz de incitmediniz. 72 millete aynı nazarla baktınız. Kimseyi dininden, mezhebinden, dilinden, etnik kökeninden dolayı ayırmadınız” ifadelerine yer verdi.