Hafta sonu Köşk İlçesine bağlı Ilıdağ, Başçayır ve Akçaöy"e ziyaret eden vali Hüseyin Avni Coş, köylülerle bir araya gelip hem köyün, hem de vatandaşların sorunlarını dinledi.Vali coş üreten herkesin her zaman yanında olduklarını belirterek vatandaşların, daha güzel yarınlar için daha çok üretmelerini istedi.
Ziyaretlerine Ilıdağ Köyü"nde başlayan Aydın Valisi Hüseyin Avni Coş"a Köşk Kaymakamı İsmail Soykan, Belediye Başkanı Rıfat Kadri Kılınç, Köşk İlçe Jandarma Komutanı Mehmet Ali Taklak, Köşk İl Genel Meclisi Üyeleri Cengiz Ülgen ve Alim Yavaş, Köşk İlçe Milli Eğitim Müdürü Sezgin Aykırı, Köşk Sağlık Grup Başkanı Ali Bulut eşlik etti.
Köylülerle hasbıhal eden Aydın Valisi Hüseyin Avni Coş, ziyaret ettiği köylerde köyün yaşlıları ile yakından ilgilendi.
Ziyaretlerine Ilıdağ Köyü"nden başlayan Vali Hüseyin Avni Coş, ilk olarak Ilıdağ Köyü Muhtarı Halil Tok"tan köyün sorunları ve köylülerin talep ve isteklerini dinledi. Daha sonra Başçayır Köyü"ne geçen Vali Coş Köy Muhtarı İbrahim Tahran"dan ardından köy hakkında bilgiler aldı. Başçayır Köyü"ndeki toplantıya civar köylerin muhtarları da katılırken Cumayanı Köyü Muhtarı Fikret Şahin Vali Coş"a kaval konseri verdi. Yörüklerin geleneksel çalgısı arasında yer alan kaval dinletisi Kendisi de Ispartalı olan Vali Coş"un oldukça hoşuna gitti. Başçayır ziyaretini tamamladıktan sonra Akçaköy"e geçen Aydın Valisi Hüseyin Avni Coş, burada da muhtar Fahri Akay"dan köyün ve köylülerin sorunları hakkında bilgi aldı.
Vali Coş, ziyaretlerinde, üretim ve eğitimin önemine değindi. Ülkenin dinamiğini koruyabilmesi için genç nüfusun önemine de değinen Vali Coş Başbakan"ın "3 çocuk" tavsiyesinin uzun araştırmalar sonucu yapılan bir tavsiye olduğunu hatırlatarak “Sayın Başbakanımızın tavsiyesi çok önemli. Bu tavsiye uzmanların araştırmaları sonucu yapılmış tavsiyelerdir. Kız-erkek ayrımı yapmaksızın tüm çocuklarınızı okutunuz. Çocuklarınızın eğitimi konusuna da devlet olarak her zaman sizlere gereken desteği vermeye hazırız” dedi.