Gezi programı çerçevesinde Nazilli"nin en uzak köylerinden biri olan Ovacık Köyüne ziyarette bulunan CHP Nazilli İlçe Yönetimi Ovacık Köylüleri tarafından büyük bir ilgi ile karşılandı.
CHP Nazilli İlçe Başkanı Atila Talay; ülkenin çok zor günlerden geçtiğini ifade ederek “Açlık ve yoksulluğu en fazla hisseden köylülerimizdir. Yaşanan kuraklığın yanı sıra girdi fiyatlarındaki artışlar köylümüzün durumunu iyice kötüleştirmiştir. Özellikle son bir yılda gübreye yüzde 150, mazota yüzde 35 oranında zam yapıldı. CHP iktidarında; gübrenin KDV"sini yüzde 1"e indirilecek, köylünün kullandığı mazottan ÖTV alınmayacaktır. CHP Genel Başkanımız Deniz Baykal defalarca bu konuyu dile getirmiştir” dedi.
Köylüler ise yaptıkları açıklamalarda geçen yıl 4 YTL"ye sattıkları kestanenin bugün 2 YTL"ye satılamadığını, incirin de tüccarın insafına terk edildiğini, girdi maliyetlerinde bir misli artış olmasına rağmen ürün fiyatlarında değişiklik olmadığını belirttiler.
Köylüler CHP Nazilli İlçe Yönetiminin ziyaretinden dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdiler ve bu ziyaretlerin sıklıkla yapılmasını istediler.