AYDINPOST HABER SERVİSİ- Aydın Dallar'ın eşi Yaprak Dallar'ın 2 ay sonra doğum yapacağı öğrenildi. Kazayı öğrenir öğrenmez kriz geçiren yaprak dallar acilen aydın doğumevi hastanesine kaldırılırken, doktor yaprak dallar ve bebeğine zarar gelmemesi için müdahalede bulundu. Uşak'taki kazada baba Aydın Dallar vefat etmeseyli, Yaprak Dallar ile evliliğinden bir çocukları dünyaya gelecekti. Kaza hem aileyi hem de yakınlarını üzüntüye boğdu.

 
OLAY NEYDİ?
Uşak'ta hatalı sollama yapıp, TIR'a çarpan otomobilin sürücüsü Ali Haydar Dallar ile yanındaki oğlu Aydın Dallar yaşamını yitirdi.
 
Uşak'ta hatalı sollama yapıp, TIR'a çarpan otomobilin sürücüsü Ali Haydar Dallar ile yanındaki oğlu Aydın Dallar yaşamını yitirdi. 
 
Kaza, bugün saat 15. 30 sıralarında Uşak-Ankara Karayolu, Banaz İlçesi girişinde meydana geldi. Uşak'tan Banaz istikametine giden Ali Haydar Dallar'ın, kullandığı 09 U 3140 plakalı otomobille hatalı sollama yapınca, karşıdan gelen Mehmet Oral'ın kullandığı 45 UA 0090 plakalı TIR'a çarptı. Yaklaşık 45 metre sürüklenen otomobil paramparça oldu. Otomobil sürücüsü Dallar ile yanındaki oğlu Aydın Dallar olay yerinde öldü. Çarpışmanın şiddetiyle kontrolden çıkan TIR ise yol yapım çalışması olan karşı yeride geçti. TIR şoförü Oral, kazayı şans eseri yara almadan atlattı. Kazada ölen baba-oğulun Aydın'ın Köşk ilçesinden tarım ürenlerinin balyalanmasında kullanılan ip satışı için Banaz'a giderken kaza yaptıkları öğrenildi. Kaza nedeniyle yaklaşık bir saat kapalı kalan Uşak-Ankara karayolunda trafik, cenazelerin kaldırılması ve araçların çekilmesinin ardından normal seyrine döndü. Polis, kazayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü bildirdi.
 
214066-usakkaza5.jpg
 
214068-usakkaza7.jpg
 
214069-usakkaza8.jpg