MHP Aydın İl Başkanı Fevzi Köse, Ramazan ayında su kesintisi yapmanın vicdani olmadığını belirterek, "Belediye su kesim memurları Ramazan ayında zorunlu izne çıkarılsın" dedi.

Ay-Konut Ata Sitesi'nde yaşayan 40 ailenin içinde bulunduğu durumun yüreğini sızlattığını belirten MHP İl Başkanı Köse; mübarek Ramazan ayında su kesmenin doğru olmadığını savundu. Kesinti için Ramazan'ın bitmesinin beklenebileceğinin altını çizen Köse, "Yaşanan durum mübarek Ramazan ayı için vicdan sızlatıcıdır. Sayın Çerçioğlu'na Ramazan ayı boyunca borcu ödenmediği gerekçesiyle su kesintilerine ara vermesinin daha vicdani ve insani bir uygulama olacağını belirtmek istiyorum. Belediye su kesim memurları ramazan ayında zorunlu izne çıkarılsın. Aydın'da Ramazan ayında su kesintileri yapılamayacağına dair kararlar alınsın. Eğer bunun için bir meclis kararı gerekiyorsa biz MHP olarak gerekli desteği vermeye hazırız. Bu 40 mağdur aile suyu olmadığı için tuvalete benzinliğe gittiklerini,

kose-ramazanda-su-kesmek-vicdani-degil-3821699_o.jpg

herkesin oruçlu olduğunu, namaz kılmak için abdest bile alamadıklarını söylüyor. MHP olarak bu sorunun bir an önce çözülmesini istiyoruz" diye konuştu.

KAYNAKLAR MAĞDURLARA AKTARILSIN

Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'n belediye kaynaklarını ihtiyaç sahibi ailelere yönlendirme çağrısı yapan Köse, şunları söyledi: "Gerekirse Başkan Çerçioğlu mahalle iftarlarını, Ramazan eğlencelerini sona erdirsin. Buralara harcayacağı parayı 40 mağdur ailenin su borçlarının ödenmesine aktarsın"

aydinpost-twitter.png aydinpost-facebook.png