28 yıl önce Şef Lütfi Selek Tarafından kurulan Nazilli Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu “Kış Gecesi” konseri ile sevenleri ile buluştu.
Türk Sanat Müziğine damgasını vurmuş ünlü bestekarların 28 eserinin koro ve solo olarak seslendirildiği konser büyük ilgi gördü. Nazilli Kaymakamı Caner Yıldız ve Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık"ın da izlediği konseri yöneten 88 yaşındaki Şef Lütfi Selek, konser sonunda ayakta alkışlandı.
Nazilli Belediye Kültür Merkezinde 2 bölüm halinde verilen konseri 400 kişi izledi. AvukatYücel Bildiren"in sunumunda ve Şef Lütfi Selek"in yönetiminde gerçekleşen yeni yılın ilk konseri olan “Kış Gecesi” konserinde 40 kişiden oluşan koro ekibi, Alaeddin Yavaşça"dan Yusuf Nalkesen"e kadar Türk Sanat Müziğinin duayen bestekarlarının eserlerini koro ve solo olarak seslendirdi.
Başkan Haluk Alıcık, bugüne kadar koronun gelişmesinde ve tanınmasında büyük emeği geçen duayen Şef"e çiçek vererek teşekkür ettikten sonra “28. yılını kutlamaya hazırlanan belediyemiz TSM korosu, bu güne kadar ülke genelinde verdiği konserlerle ilçemizi çeşitli platformlarda tanıtmıştır. Koronun ayakta durmasını sağlayan duayen şefimizi ve koro üyelerini büyük emeklerinden dolayı kutluyorum” dedi.
28. yılına girdiği sanat hayatında birçok başarılara imza atan 88 yaşındaki Şef Lütfi Selek, Nazilli Belediyesi Çocuk Korosunu çalıştırmasının yanı sıra TSM Korosu"nu da çalıştırdığını ifade ederek “Konserlerimize bizzat katılarak bizleri onurlandıran sanatçılarımıza, kuruluşundan günümüze bize destek veren değerli belediye başkanlarımıza şükranlarımı ve saygılarımı sunuyor, alkışlarıyla bize güç veren aziz seyircilerimize, şahsım ve korom adına teşekkür ediyor, esenlikler diliyorum” dedi.