Nazilli Belediyesi Türk Sanat Müziği Topluluğu korusunun düzenlediği "Bahar Konseri" büyük ilgi gördü.
Nazilli Belediye Sarayı Tiyatro Salonunda düzenlenen bahar konserini Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık ve çok sayıda davetli izledi. İki bölüm halinde 33 eser seslendiren koronu, 2 gün üst üste düzenlediği konserler yoğun ilgi görünce, salonda boş yer kalmadı.
Konserde topluluk içerisinde yer alan Koro Şefi Lütfi Selek"in kızı olan solist Hüma Dereli, Kadri Şençalar"ın eseri olan "Sönmez Artık Yüreğimde Yanan" isimli eserini seslendirdi. Konseri Aydın dan Nazilli"ye gelen Türk Sanat Müziği korosu elemanları da izledi. Konser sonunda Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık Topluluk kurucusu ve şefi Lütfi Selek"e çiçek vererek, teşekkür etti.
Topluluk üyelerini tek tek tebrik eden Alıcık, “Arkadaşlar, bu gün inanın ki bir aylık seçim yorgunluğunu üzerimden atma imkanı buldum. çok keyif aldım ve dinlendim. Bunun için başta topluluğumuzun kurucusu ve yönetmeni olan müzik adamı Lütfi Selek olmak üzere toplulukta görevli olan tüm topluluk elemanlarına tek tek teşekkür ediyorum. Buradan tüm Nazilli halkına bir müjde vermek istiyorum. Nazilli Belediyesi olarak Nazilli Belediye Bandosu ve Nazilli Belediyesi Mehter Takımı kurmak için de çalışmalara başladık. Artık Nazilli sanat ve Kültür yönünden de ilerleyecektir” dedi.