Milli yıldız çok istemesine rağmen maça yetişemeyeceğini söylerken, kulüp doktorları umutların tamamen tükenmediğini açıkladı

Final oynamayı hedeflediği UEFA Kupası"nın 4. turunda 1-1"in rövanşında yarın akşam Hamburg"la karşılaşacak olan Galatasaray"da Arda paniği yaşanıyor.
Trabzonspor maçının sonlarına doğru aldığı krampon darbesi yüzünden sağ dizinin arkasında delik açılan yıldız futbolcunun, Alman ekibiyle yapılacak karşılaşmada forma giymesinin çok zor olduğu belirlendi.
Kaslarında ve ayak bileği tendonunda şiddetli ağrıları olan Arda, Hamburg"a karşı takımdaki yerini alamayacağını ifade etti. Başarılı futbolcu son durumuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Oynamak istiyorum. Ancak görünen o ki forma giyemeyeceğim. Eskişehir maçına yetişir miyim, onu da bilmiyorum” dedi.

Korkmaz"ın planı bozuldu
Sarı-kırmızılı kulübün sağlık kurulu ise oynama ihtimali çok zayıf olmasına karşın, Arda"yı maça yetiştirmek için âdeta seferberlik ilân etti.
Doktorlar dün sabah takımla birlikte antrenmana çıkan, ancak çalışmayı tamamlayamayan milli futbolcunun durumunun önceki güne göre daha da iyi olduğunu belirterek, oynama şansının tamamen tükenmediğini kaydetti. Bu arada gelişmeleri saat saat takip eden Teknik Direktör Bülent Korkmaz, Arda"nın karşılaşmaya yetişememesi halinde planını değiştirmek zorunda kalacak.
Korkmaz"ın, stoper oynatmayı düşündüğü Harry Kewell"ı, Arda"nın yokluğu yüzünden ortaya sahada kaydırarak, 18 yaşındaki Semih"e savunmada görev vereceği ifade edildi.

MİLLİYET