34 yaşındaki Engin Karakollu'nun babası Arif Karakollu, 15 ay önce oğlunu öldürdüğünü itiraf etti. Müge Anlı ile Tatlı Sert programına çıkan Karakollu ailesi, oğulları Engin Karakollu'nun 15 aydır kayıp olduğunu ve en son babası Arif Karakollu ile birlikte görüldüğünü anlattı.

Baba Arif Karakollu açıklama için eşini ve kızını stüdyodan çıkartılmasını istedi. Daha sonra anne ve kızı stüdyodan çıkartıldı. Müge Anlı, "Arif amca, Engin hayatta mı?" dedi. Arif Bey, "Hayatta değil." yanıtını verdi. Açıklamasında "Her gün geliyordu, psikolojik sorunu vardı. Psikolojik sorunları vardı. Her gece gelip sorun çıkartıyordu. En son gece üçte geldi. Beni tehdit etti.  Oğlumun beni cinsel anlamda istismar etmesinden korktum" dedi ve cinayeti itiraf etti.

Arif Karakollu şunları söyledi:

"Her gün gelip beni tehdit ediyordu. Kendimi korumak için tüfeğim yatağımın altında yatıyordum. Onu döşünden tek kurşunla vurdum. Hemen öldü. Sonra onu mandıranın kenarına gömdüm. Toprağı 1 metre falan kazdım. Üzerini de samanlarla örttüm. Ben bunlardan önce size başvurup anlatacaktım ama onlar benden önce davrandı. Huzurlu uyuyamıyorum. Pişmanım ama mecbur kaldım."