Habertürk Gazetesi'nden Senad Ok'un haberine göre; 2004 yılında Santos'ta oynayan Elano ile Sao Paulo formasını giyen Lugano karşı karşıya geldi. Maç sonrasında Elano, "Uruguaylı yıldız için," Brezilya'nın en vahşisi" açıklamasını yaptı. Lugano da, "Yüzüme söyleyemeyeceği şeyleri basına söylemesin" diyerek ona tepki gösterdi. İkili arasındaki atışmalar uzun süre devam ederken, biraraya gelmemeye de dikkat ettiler.

İşte bu ikili geride kalan hafta içerisinde Colin Kazım'ın evinde biraraya geldi. Genç oyuncunun doğum gününe ilk önce sarı-lacivertli takımın Brezilyalıları ile birlikte Elano geldi. Galatasaray'ın yıldız oyuncusunun Lugano'dan da haberi yoktu. İşte o sırada Fener'in Sambacıları, "Bak biraz sonra Lugano gelecek. Sakın korkup da gitmeye kalkma" diyerek şaka yoluyla takıldı.

DOSTANE KONUŞMALAR

Bu espriler Elano'yu da güldürürken, "O olaylar geçmişte kaldı." yanıtını verdi. Kısa bir süre sonra da Lugano eve geldi. Diğerlerinin de meraklı bakışları arasında iki kavgalı futbolcu samimi bir şekilde birbirlerinin ellerini sıkarak hal hatır sordu. Böylece yıllardır süren kavgaları da son bulmuş oldu. Lugano ve Elano gece boyunca sıkı bir sohbete daldı.

'Aynı parayı verseydi Fener'e gelirdim'

Colin Kazım'ın doğum gününde ilginç konuşmalar da geçt.i Kazım, Elano'ya "Bütün Brezilyalılar Fenerbahçe'de, senin ne işin var Galatasaray'da " diye takıldı. Yıldız oyuncu da, "Ben Inter ile temastaydım, Mourinho ile sürekli görüşüyordum. Ama Galatasaray öyle bir teklif yaptı ki, geri çevirmem imkansızdı. Ayrıca takımın başında Rijkaard'ın olması da beni etkiledi. Aynı parayı verselerdi Fenerbahçe'ye gelirdim" yanıtını verdi.

Bu arada futbolcular arasında Süper Lig ve Avrupa'yı da değerlendirdi. Elano ve Fenerbahçe'nin Brezilyalıları Süper Lig için "Şampiyonluk yarışı Fenerbahçe ve Galatasaray arasında geçer" görüşünde birleştiler. / milliyet