AHT MUHABİRİ MEHMET AL'IN HABERİ

Alanya'da bir otelin plajında düzenlenen köpük partisinde 15 yaşındaki Çağrıhan Topyıldız fenalaşarak yaşamını yitirdi. Partide 16 yaşındaki Danimarkalı turist Milad Vahid'in de fenalaşınca hastaneye kaldırıldı. İki genci elektrik çarpmış olabileceği üzerinde duran savcılık olayla ilgili soruşturma başlattı.

Olay, Antalya'nın Alanya ilçesine bağlı Mahmutlar beldesinde bulunan 5 yıldızlı bir otelin plajında meydana geldi. Plajda düzenlenen köpük partisine katılan 15 yaşındaki Çağrıhan Topyıldız ve İran asıllı Danimarka vatandaşı 16 yaşındaki Milad Vahid Safa, dans ederken birden yere yığıldı. İki gencin yerde yattığını gören diğer turistler, otel görevlileri ile sağlık ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine ulaşan sağlık ekipleri Çağrıhan Topyıldız'ın hayatını kaybettiğini belirledi. Durumu ağır olan Milaf Vahid Safa ise ambulansla özel bir hastaneye kaldırıldı.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI
Olay yerinde hayatını kaybeden Çağrıhan Topyıldız'ın cesedi, jandarma ve nöbetçi savcılık tarafından yapılan inceleme sonrası otopsi yapılmak üzere Alanya Belediye Mezarlığı morguna kaldırıldı. İlk belirlemelere göre Çağrıhan Topyıldız'ın elektrik çarpması sonucu yaşamını yitirdiği belirtildi. Kesin ölüm nedeninin ise detaylı otopsi sonucunda belli olacağı kaydedildi. Savcılık bunun üzerine otel yönetimi ve partiyi düzenleyen animasyon ekibi hakkında soruşturma başlattı. Olayın nedeninin henüz tam olarak belirlenemediğini belirten otel yetkilileri ise, "Elektrik kaçağı var mı yok mu araştırılıyor. Otopsinin ardından olay netleşir" açıklaması yaptı.