F.BAHÇE"NİN cesur yüreği Gökhan Gönül, fedakârlıkta sınır tanımıyor.. Sezonun büyük bir bölümünde, tarak kemiğindeki dayanılmaz ağrılar yüzünden iğneyle oynayan milli futbolcu şimdi de ameliyat olması gereken omzuna rağmen forma giymek istediğini söyledi.

G.SARAY maçının ardından oynanan son Kayserispor karşılaşmasında omzunun üstüne düşen ve bu bölgede yırtık tespit edilen Gökhan, oluşan ödeme rağmen her gün kendisini zorluyor. Yapılan kontrollerde çıkan yırtık ve ödem sonrası bıçak altına yatması gerektiği ortaya çıkan Gönül, dün takım arkadaşlarına Beşiktaş derbisinde mutlaka oynamak istediğini şu sözlerle anlattı:

"OYNARSAN KÖTÜ OLUR"

“ŞAMPİYONLUĞA giderken sezonu kapatamam.. Hele çok önemli Beşiktaş derbisinde kesin oynamalıyım.. Nasıl olsa ameliyat diyorlar.. O zaman Beşiktaş"a karşı da oynayayım omzum yırtılacaksa o maçta yırtılsın. Bunca zaman iğneyle oynadım, yine oynarım.”

GÖKHAN"IN bu isteği sağlık heyeti başkanı Ömer Taşer tarafından da şaşkınlıkla karşılandı.. Oyuncusuna “Eğer oynarsan daha kötü olur.. Ama sana bırakıyoruz” dedi ve milli oyuncu da Beşiktaş maçı için hazırlıklarına başladı..

MOTİVASYONU ARTTIRDI

BU arada Gökhan"ın konuşması takım üzerinde inanılmaz bir motivasyon oluşturdu.. Omzundaki ağrılar yüzünden, ameliyat olup kurtulmak yerine her gece ağrılarla yatağa yatan Gökhan Gönül"ün bu fedakârlığı, şampiyonluğa koşan F.Bahçe"de bundan sonra yaşanacak sakatlıklara da örnek olacağa benziyor.

25 yaşındaki futbolcunun sarı-lacivertli formayla bu sezon oynadığı 40 maçta 2 gol-6 asisti bulunuyor.

Derbi sonrası ameliyat

KAYSERİSPOR maçında sakatlanan Gökhan Gönül, Beşiktaş derbisinden sonra bıçak altına yatacak. F.Bahçe Sağlık Grubu Başkanı Prof. Dr. Ömer Taşel ve kulüp doktoru Ertuğrul Karanlık"ın milli yıldızın durumuyla ilgili yaptığı konsültasyonda Gökhan"ın ameliyat olması gerektiğine karar verdiği belirtilirken, kulübün resmi sitesinden bu operasyonun derbi maçından sonra yapılacağı açıklandı.