Çarpmanın etkisiyle talihsiz adamın kolu koparak otomobilin içine düştü Şoka giren arkadaşlar 60 kilometre sonra araçtaki kolu gördü

Önceki gün TEM Otoyolu'nda akıllara durgunluk veren bir trafik kazası meydana geldi. Bir iş için Adana'dan İstanbul'a giden Ertuğrul Yavuz, Mehmet Avcı, Mustafa Özcan ve Cumali Tabak, evlerine dönmek üzere yola çıktı. Ancak saat 22.00 sıralarında TEM Otoyolu üzerinde Sapanca yakınlarına geldiklerinde Yavuz'un kullandığı otomobil, karanlıkta yola fırlayan ve henüz kimliği belirlenemeyen bir kişiye çarptı. Çarpmanın etkisiyle kimliği belirsiz kişi olay yerinde yaşamını yitirirken, kopan kolu ise otomobilin kırılan ön camından içeriye düştü. Camdan giren kolu görünce paniğe kapılan ve büyük bir korku yaşayan 4 arkadaş, hiç durmadan yollarına devam etti.

Serbest kaldılar

Bu şekilde 60 kilometre giden 4 arkadaş, sakinleşince otomobili kenara çekip durumu polise bildirdi. Olay yerine giden polis otomobilin içindeki kopuk kolu görünce şaşırdı. Gözaltına alınan 4 arkadaş ise ifadelerinin ardından serbest bırakıldı. (Takvim)