Didim Çarşı Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi Başkanı Mehmet Yağcı yaptığı basın toplantısında yönetim kurulunu ve çalışmalarını açıkladı.
Yağcı Didim'e çok amaçlı toplu işyeri kandırmayı hedeflediklerini belirterek, "Kültür ve doğa harikası Didim'imizin öncellikli ihtiyacı olan çok amaçlı çarşıyı kentimize kazandırmak için, "Didim Çarşı Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi" adı altında oluşturduğumuz yapılanma ile başlatılmış bulunuyoruz. Didim esnafının ortak gücüyle, Didim'e yakışacak, modern, yerli ve yabancı konuklara gereksinim duyduğu hizmeti verecek olan 200 işyerinden oluşacak outlet center tarzında sineması, çocuk oyun parkı, kreşi, bankası, kafeleri,resturantları ve satış mağazaları bulunan bir çarşıyı ilçemize kazandırmayı hedefliyoruz. Bu konuda; Başta ilçemiz halkının, Hükümetimizin, Belediyemizin, yatırımcılarımızın, ticari ve turistik kuruluşlarımızın desteğini de alarak esnafımıza mülk edindirmeyi amaçlamaktayız. Hedefimiz gerçekleştiğinde, tarihi ve doğal yapısıyla önemli bir turizm kenti olan ilçemize gelecek konukların, alışveriş için başka yerlere gitme ihtiyacı duymadan ilçe ekonomimize katkı sağlamış olacaktır.
Çalışmalarımız kooperatifimiz çatısı altında sürdürülecek, son olarak üye kayıtlarımız başlamıştır" dedi.

Didim Çarşı Toplu İş Yeri Yapı Kooperatif Kurucu Yönetici listesini açıklayan Mehmet Yağcı; Yönetim kurulu şu isimlerden oluştu; Cihan Erel, Nezih Yerlikaya, Nazım Barış Şahin, İbrahim Gürsaçlı... Denetim Kurulu; Yakup Öztürk ve Mesut Kılıç./iha