NTV'de Sade Vatandaş programını yapan Okan Bayülgen, bir dönem aldığı kiloları vermek için çabalamış ancak yağ oranından pek hoşnut kalmamıştı. Zaman zaman programında bu konuya değinen hatta Mustafa Sandal'ın yağ oranına takan Bayülgen, 'kilo' konusunu masaya yatırdığı programındaki konuklara da bir hayli 'gıcık' oldu.

Fitness EĞitmeni-Kişisel Eğitmen Hakan Demiray'a bakarak "Onun oranı 12 benimki 20 küsur çıkıyor yahu! Ondan sonra ertesi gün eve gidip kara kara düşünüyorsun" diyen Bayülgen, diğer konuğu Sibel Tüzün'ün de hiç spor yapmamasına rağmen fit kalabilmesine 'gıcık' olarak "Türk kadını açısından daha gıcık bir durum orada oturuyor zaten!" dedi.

Bayülgen, bir süre önce fotoğraf çalışması yapan Sibel Tüzen'e daha da yüklenerek "Bir de utanmadan profesyonel bir çekim çalışması yaptırmışsınız! Utanmadan çoluklu çocuklu bir kadın olarak, yaş açısından söylüyorum, çünkü anne olmasına engel hiç bir durum yok. Bahar dalı kadar genç ve taze duruyor. Ne oluyor, sadistçe bir zevk mi alıyorsunuz. Bunlar nedir?" diye sordu ve hem ekran başındakileri hem de stüdyodaki konuklarını kahkahaya boğdu.

"BU TEMBEL UKALA BİZİMLE DALGA GEÇİYOR!"

Sibel Tüzün'ün "Güzel oluyor aslında, bunun için çaba sarfetmemek de ayrıca bence, esas oradan zevk alınıyor galiba biraz. Çok fena değil mi?" sözlerine daha da gıcık olan Okan Bayülgen, "Bu tembel ukala bizimle dalga geçiyor. Söyleyecek bir şeyiniz var mı böyle olamaz gibi?" diyerek Estetik Tıp Doktoru Ali Kerim Diler'e döndü.

Diler, "Her ailede var. İki kızkardeştir. Abla ne yese yarar, küçük kızkardeş ise herşeyi yer ama bir türlü kilo almaz. Abla sinir olur kızkardeşine..." diyerek durumu açıklamaya çalıştı.

BEN O YÜZDEN Mİ BÜYÜMÜYORUM?

Ali Kerim Diler, programında devamında kilonun çevresel ve hormonal faktörleri olduğuna değinerek "Şişmanlığın 10 nedenini seçmişler. Bunlardan bir tanesi az uyumak mesela... uyuduğunuz sırada büyüme hormonu salgılanıyor. Az uyuyan adamlar o büyüme hormonunu salgılayamadıkları için kilo alma eğilimi gösteriyorlar" bilgisini verdi.

Bayülgen, espriyle "Nası ya! Ben hiç uyumuyorum, ondan mı büyümüyorum?" diyerek yine konuklarını güldürdü.

Okan Bayülgen programı kapatırken de "Allahtan program bitti. Çok teşekkür ederiz. Hakikaten bu harikulade ve müthiş vücutlu ve gıcık konukların bir daha gelmemesi dileğiyle reklamlara geçiyoruz" diyerek konuklarını ve ekran başındakileri yine güldürdü.

Televizyon Gazetesi