Kaza, dün akşam saat 21.45 sıralarında Aydın merkez ASTİM Organize Sanayi Bölgesi İmamköy Kavşağı mevkisinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Umurlu Beldesi’nden Aydın merkez istikametine seyir halinde olan Müddet Karataş (55) yönetimindeki 09 DD 397 plakalı araç, İmamköy kavşağını geçtikten 100-150 metre sonra henüz belirlenemeyen bir nedenle kontrolden çıkarak önce yolun sağındaki bankete düştü. Bir süre bankette ilerleyen araç, daha sonra bölgeden geçen küçük bir dere yatağına çakıldı.
Kazada dere yatağına çakılan aracın ön kısmı gövdeye yapışırken; araçta büyük maddi hasar oluştu. Hurdaya dönen aracın şoför mahallinde sıkışan sürücü, kazayı gören diğer sürücülerin haber vermesiyle olay yerine gelen 112 Acil Servis ve Aydın Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü Arama Kurtarma ekiplerinin yardımıyla sıkıştığı yerden kurtarılarak ambulansla Aydın Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. 
Hastanede tedavi altına alınan Müddet Karataş’ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Dere yatağına çakılarak hurdaya dönen araç ise çekicinin yardımıyla karayoluna çıkarılarak, otoparka çekildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

20110708ay442079_03.jpg