BURSA"da gazino işletmecisi Şükrü Çelik"in, aynı evde kaldığı konsomatris sevgilileri, kıskançlık yüzünden kavga etti. Çelik"in dün gece odasında kaldığı 27 yaşındaki Zeynep Çengi'yi sabah "Şükrü"nün koynuna girdin" diyerek kızan 31 yaşındaki Beyhan Keleş bıçakla yaraladı. Hastaneye kaldırılan Çengi tedavi altına alınırken Keleş ise, “Olayı kıskançlık yüzünden işledim. Sevgilimin bir başkasının koynunda yatmasını kabullenemedim” dedi.
Bursa ve İstanbul'da gazino işleten Şükrü Çelik, Bursa'daki işyerinde konsomatris olarak çalışan sevgilisi Beyhan Keleş için Merkez Osmangazi İlçesi Çırpan Mahallesi Çeki Sokak"ta ev kiraladı. Çelik, İstanbul'daki gazinosunda çalışan ve aşk yaşadığı konsomatris Zeynep Çengi"yi de dün Bursa"ya çağırıp, Keleş"e kiraladığı eve yerleştirdi. İddiaya göre dün gece eve gelen Şükrü Çelik, Zeynep Çengi ile aynı odada yattı ve sabah erkenden evden ayrıldı. Uyandığında Şükrü Çelik"in, İstanbul"dan gelen Zeynep Çengi ile yattığını öğrenen Beyhan Keleş, Çengi'ye “Şükrü benim sevgilim. Sen neden koynuna aldın?” diye bağırdı. Çengi"nin, “Hayır o benim sevgilim. Seni sevse seninle kalırdı” diye karşılık vermesi üzerine öfkelenen Beyhan Keleş, mutfaktan aldığı ekmek bıçağıyla Çengi'yi 2 kez koltuk altından bir kez de sol kolundan olmak üzere 3 yerinden bıçakladı.
POLİSİ VE AMBULANSI ARADI
Zeynep Çengi"nin kanlar içinde yere düşmesi üzerine paniğe kapılan Beyhan Keleş, 112 Acil Servis ve 155 polis imdan telefonlarını arayarak yaptıklarını anlatıp yardım istedi. Gelen ambulansla hastaneye kaldırılan Çengi ameliyata alınırken, emniyet müdürlüğüne getirilen Beyhan Keleşe, “Ben kıskanç bir yapıya sahibim. Sevgilimin başkasıyla olmasını kabullenemedim” dedi.
Beyhan Keleş, polisteki sorgulamasının ardından adliyeye çıkartılacak.
DHA