Geçtiğimiz günlerde yer sorunu çözüldükten sonra çalışma bürosuna kavuşan Didim Kent Konseyi Yürütme Kurulu çalışma gruplarının oluşturulması ve bu konuda kamuoyunun bilgilendirilmesi amacıyla bir basın toplantısı düzenledi.
Toplantının içeriğiyle ilgili bilgiler veren Didim Kent Konseyi Başkanı Taner Küsmez, “Kent konseyinin tüm çalışmalarını tamamladık. Artık bundan sonra ileriye yönelik doğru adımlar atmayı istiyoruz. Çalışma gruplarında hizmet vermek isteyen Didimli vatandaşlarımız büromuza bekliyoruz. Bu çalışma gruplarında yer almak isteyen vatandaşlarımız hazırladığımız formları doldurarak başvuracaklar. Bu konuda bilgi almak isteyenler de Kent konseyimizin 811 23 06 no lu telefonlarından bilgi alabilirler.”dedi.
Hazırladıkları özel bir defterle gün ve gün yapılan çalışmalar, gelen istek ve taleplerin yer aldığı kaydeden Küsmez, “Her gün bir yürütme kurulu üyesi kent konseyinde bulunacak. Kent konseyi kentte yaşanan her türlü sorunun iletilmesi ve çözümü noktasında gerekli yerlerle irtibata geçecek bir kurum. O nedenle vatandaşlarımızı çalışma grupları konusunda duyarlı olmaya davet ediyoruz” diye konuştu.