Demokrat Parti (DP) Aydın İl Başkanı Engin Polat, yaptığı açıklamada Aydın"ın 14 ilçesinde DP İlçe Kongrelerini tamamladıklarını belirtti. Polat; partililer ve vatandaşlar tarafından gösterilen ilginin kendilerini gelecek için umutlandırdığını ifade etti.
Köşk, İncirliova, ve Kuşadası ilçeleri haricinde İlçe kongrelerini tamamlamanın rahatlığını yaşadıklarını açıklayan DP Aydın İl Başkanı Engin Polat, ilçe kongrelerinde yaşadıkları atmosferin kendilerini çok mutlu ettiğini kaydederek “Tüm İlçe kongrelerimiz vatandaş ve partililerimizin yoğun katılımı ile geçti. İnsanların gözünde Türkiye"nin selameti için Demokrat Parti"nin iktidara gelmesi gerektiği gerçeğini gördüm. Biz zaten bu ışık ve inancımızı hiç değiştirmemiştik. Aynı ışığı ve gerçeği vatandaşların gözlerinde görmekte bize ayrı bir cesaret veriyor” dedi.
Devam eden ilçe kongre sürecinin dayanışma havasının hiç sönmeden devam etmesi gerektiğini belirten Polat, “Dayanışma ve Demokrat Partili ruhu içerisinde fikirler üreterek iktidar yolunda verimli olmaya kendimize tarz olarak edindik . Demokrat Parti halkın vereceği yetki ile yerel seçimlerden başlayacak olan ülkenin kaderine el koyla trendini, daha sonra iktidarla perçinleyip Türkiye"yi ve yüce Milleti layık olduğu yeri getirecektir. Demokrat Parti geçmişinde bu şiarla çalışmış bir partidir” diye konuştu.