Aydınspor Hüseyin Aksu Tesisleri"nde dün akşam gerçekleşen genel kurul siyaset ve iş dünyasından ilgi görmedi. Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başlayan genel kurulda denetleme raporu ve faaliyet raporlarının okunmasının ardından raporlar oylamayla kabul edildi.
Yapılan denetlemelerde Aydınspor"un 2008-2009 yılı giderlerinin toplamı 857 bin 640 TL olarak açıklanırken gelirlerinin 873 bin 909 TL olduğu açıklandı. Kulübün bugün itibariyle 4 milyon 588 bin 993 TL borcu bulunduğu bildirildi. 2009 yılı tahmini bütçe çalışmalarının da açıklandığı seçimli mali genel kurulda kulübün 2009 yılı gelirlerinin 2 milyon 300 bin olarak tahmin edildiği buna karşılık giderlerin de 2 milyon 300 bin TL olması beklendiği öğrenildi.
"ŞAHSİ ÇIKARLARIMIZ İÇİN DEĞİL, AYDINSPOR"U YÜCELTMEYE GELDİK"
Genel kurulda faaliyet ve denetleme raporlarının okunmasının ardından Naci Yeşilyurt"un divana sunduğu tek liste açık oylamayla kabul edildi.
Oylama sonucu söz alan Başkan Yeşilyurt, göreve geldikleri günden itibaren Aydınspor"u ilerletmenin peşinde olduklarını söyledi. Şahsi çıkarları için değil Aydınspor"u düştüğü durumdan kurtarmak için Aydınspor camiasının içinde olduklarını kaydeden Yeşilyurt, “Son zamanlarda birkaç kişi çıkarak futbolcularımızı kışkırtmanın peşindeydiler. Fakat o insanları bugün burada göremiyoruz. Aydınspor"u devralacaklarını söyleyerek futbolcularımızı kandırmaya çalışanlar, maalesef Aydın"a ve Aydınspor"a zarar vermekten başka bir iş yapmıyorlar” şeklinde konuştu.
Naci Yeşilyurt başkanlığında oluşan yeni yönetim kurulu ise şu isimlerden oluştu: Mustafa Ocakoğlu, Osman Yılmaz, Aydın Şengül, Mansur Aslan, Ahmet Yeşilyurt, Turan İlhan, Erdem Özcan, Mustafa Özlü, Tarık Yıldırım, Yakup Karaca, İbrahim Eser, Sefa Soysever, Hasan Haşimoğlu, İsmail Çetin ve Mustafa Örü.