Sabah saatlerinde yapılan antrenman sırasında basın mensuplarının yanına gelerek sohbet eden tecrübeli teknik adam, takımda genel itibariyle fazla bir sorun olmadığını bazı oyuncularda ufak tefek sıkıntılar olduğunu kaydetti.

Bir gazetecinin ocak ayı içinde yapılacak kongreyi hatırlatması üzerine Denizli, "Bu kongre beni fazla ilgilendirmiyor. Herkesin görevi Beşiktaş'a hizmet etmektir. Benim görevim takımımla çalışıp onları en iyi şekilde maçlara hazırlamaktır." diye konuştu.

FENERBAHÇE MAÇINI DÜŞÜNMEMİZE DAHA VAR

Denizli, 21 Kasım'da oynanacak Fenerbahçe derbisine daha 10 günlük bir sürenin olduğunu hatırlatarak, "Daha uzunca bir süre var. Şimdiden bu maçı düşünmeye başlamak bizi zorar" dedi.

Turkcell Süper Lig'den düşürülen Ankaraspor'un maçlarının ardından kendileri ile oynayacak takımların karşılarına her zaman daha dinlenmiş bir şekilde geldiğini hatırlatan tecürbeli hoca, şunları söyledi:

"Fenerbahçe'de bize karşı oldukça dinlenmiş bir şekilde gelecek. Bize karşı 20 gün dinlenerek gelecekler. Ankaraspor'la karşılaşan ve maça çıkmayan takımlar bize karşı daha dinlenmiş olarak geliyor. Burada yaşanan olumsuzluklardan takım olarak biz etkileniyor. Böyle olunca avantaj Fenerbahçe'ye geçti."

Mustafa Denizli, taraftarlarla herhangi bir sorunlarının olmadığını ama yapılan tezahürütların kendilerini olumsuz etkilediğini belirterek, "Son zamanlarda maçlarımızı keyifsiz bir ortamda oynuyoruz. Acılardan sonra mutluluğu yaşamak tabiki daha zevkli. Fenerbahçe maçıyla birlikte ortamın değişeceğine inanıyorum. Onlar bizi desteklesin." dedi.

Tecrübeli teknik adam, Beşiktaş'ın her zaman şampiyonluk yarışı içinde olduğunu ve bu son haftalarda aldığı galibiyetlerle bunu gösterdiğini söyledi.

KALECİLERİN RUH HALİ BAŞKADIR

Öte yandan dün akşam saatlerinde intihar eden ve bir dönem Türkiye'de Fenerbhaçe forması da giyen kaleci Enke ile ilgili olarak tecrübeli teknik adam, şunları söyledi:

"Almanya'ya döndükten sonra yükselişe geçti tekrar milli takıma kadar yükseldi. Ancak onun ruh halini bilemeyiz neden intihar etmiş bir bilgim yok. Bir futbolcu ile kalecinin ruh halleri oldukça farklıdır. Burada Enke'nin durumu tamamen farklı gibi görünüyor. Aynı şekilde forvet oyuncularının durumu da diğer oyuncularda farklıdır. Takımda oynayan Mert Nobre'de son zamanlarda gol atamıyor. Ama Mert Nobre gol pozisyonlarına giriyor değerlendiremiyor. Zaman zaman golcü oyuncularda da bu tür sıkıntılar olabilir. Kendisine güveniyorum en kısa sürede toparlanacaktır."

Sakatlığı nedeniyle sezon başında sözleşmesi dondurulan ve takımla birlikte çalışmalara başlayan Delgado'nun yeniden takıma döndüğü zaman "Şu yabancı gidecek, bu yabancı gidecek" şeklinde çıkan haberlere tepki gösteren Denizli, "Bu haberler tamamen hayal ürünü hergün bir oyuncum gönderiliyor. Daha 2 aylık bir süreç var. Bu haberler takımdaki oyunculara zarar veriyor. Bu tür haberlerin amacı ne olabilir anlamış değilim. Kimin kalacağı kimin gideceği konusunda son kararı verecek isim benim tasarrufumdadır. Bu yapı ile mi gideceğiz yoksa değiştireceğimiz mi ocak ayında göreceğiz." diye konuştu.

Mustafa Denizli, takımda sakatlığı devam eden İbrahim Toraman'ın durumunda bir değişiklik olmadığını, arka adelesinde çekme bulunan ve Şili Milli Takımı'nda bulunan Tello'nun durumunda bir değişiklik olmaması halinde Türkiye'ye döneceğini söyledi.

Öte yandan Denizli, Trabzonspor maçı kadrosuna alınmayan Serdar Özkan'ın formunda düşüş olduğu için alınmadığını sözlerine ekledi./yeni şafak