Nazilli'de meydana gelen olayla rutin yol kontrolünden kaçmak isteyen şüpheliler; tim komutanı ve bir tim görevlisini yaraladı. Motosikletle çaptıkları 2 güvenlik görevlisinin yaralanmasına neden olan zanlı, tutuklanarak cezaevine konuldu. Cumhuriyet Savcılığı tarafından el konulan olayla ilgi olarak başlatılan soruşturmanın devam ettiği bildirildi.
Edinilen bilgiye göre; Nazilli"ye bağlı Yazırlı köyü yakınlarında jandarma trafik timlerinin yaptığı periyodik yol kontrolü esnasında dut ihtarına uymayan S.A.A ve G.Ç. isimli iki şüpheli S.A.A"nın kullandığı motosiklet ile geldikleri kontrol noktasında güvenlik güçlerinin üzerine giderek olay yerinden kaçmaya çalıştı. Tim görevlilerinin motosikleti durdurmaya çalıştığı esnada aracını görevlilerin üzerine süren S.A.A., trafik timi komutanın sağ bacağın ve sağ kolunda; diğer bir tim görevlisinin de bacağından yaralanmasına neden oldu. Timdeki diğer görevlilerin girişimlileri sonucunda şüpheliler, olay mahallinden kaçamadan yakandı.
İfadelerinin alınmasının ardından adli makamlara sevk edilen zanlılardan G.Ç., sorgulandığı adli makamlar tarafından tutuklanarak cezaevine konuldu. Diğer zanlı S.A.A. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Cumhuriyet Savcılığı tarafından el konulan olayla ilgi olarak başlatılan soruşturmanın devam ettiği bildirildi.