Meşrutiyet Mahallesi"nde bir kadın evinin balkonda kayınca kolu balkon demirleri arasına sıkışıp kaldı. Aynı zamanda kalp rahatsızlığı olduğu öğrenilen kadın, çevredeki inşaat işçileri, itfaiye ekipleri ve 112 acil servis ekipleri tarafından kurtarıldı.

Olay Meşrutiyet Mahallesi 2056 sokak 12 numaralı apartmanın 3. katında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre 48 yaşındaki Mukime Öztürk, temizlik yapmak için balkondaki paspası almaya balkona çıktı. Paspası almak isterken ayağı kayan kadının sağ kolu balkon demirleri arasına sıkıştı. Kolunu demirlerin arasından çıkaramayan kadın acı içinde bağırmaya başladı. Aynı zamanda kalp rahatsızlığı bulunan annelerinin fenalık geçirdiğini gören kızları bağırarak çevreden yardım istedi. Bu sırada mahalle sakinleri durumu itfaiyeye ve 112 Acil Servis ekiplerine haber verdi. Mahalledeki imdat seslerini duyan ve bu sırada olay yerinin yakınındaki bir inşaatta çalışmakta olan işçiler spiral makinesi ile eve gelerek balkon demirini kesip kadının kolunu sıkıştığı yerden çıkardılar.
Gözyaşlarını tutamayan kadın çevredkiler tarafından teselli edilmeye çalışıldı. Fenalık geçiren kadın 112 Acil Servis ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı./iha