Mersin'de emekli memur 52 yaşındaki Abdülmecit Bıyıklı, iddiaya göre cep telefonuyla aradığı abonenin telesekreter sesini duyarak kıskançlık krizine giren eşi 38 yaşındaki Fatma Bıyıklı tarafından kablo ile dövülerek hastanelik edildi.

Olay, dün merkez Toroslar İlçesi Sağlık Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Abdülmecit Bıyıklı, 2 çocuk annesi eşi Fatma Bıyıklı ile birlikte otururken cep telefonuna cevapsız çağrı geldi. Bıyıklı, yanıt vermek için numarayı arayınca karşısına telesekreter çıktı. Bu sırada telefondaki kadın sesini duyan Fatma Bıyıklı, "Sen hangi kadınla görüşüyorsun" diye bağırınca çift arasında tartışma çıktı. Öfkelenen kadın, tartışma sırasında tokatladığı Bıyıklı'ya eline geçirdiği elektrik kablosuyla vurmaya başladı. Öfkeli kadın, daha sonra dövdüğü eşini, "Bu evde artık işin yok" diyerek evden attı.

DAHA ÖNCE DE DÖVDÜ

Polis merkezine giden Abdülmecit Bıyıklı, eşi Fatma Bıyıklı'nın kendisini dövdüğünü söyleyince götürüldüğü Mersin Devlet Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildi. Sırtında morluklar oluşan Bıyıklı, "Cep telefonuma cevapsız çağrı geldi. Ben de arayan numarayı tekrar aradım ama karşıma telesekreter çıktı. Daha ne olduğunu anlamadan eşim 'Sen hangi kadınla görüşüyorsun' diyerek bana tokat atıp kablo ile saldırdı. Kablo ile sırtıma birçok kez vurduktan sonra evden attı. Bir ay önce de beni dövmüştü o zaman da şikayetçi olmuştum" dedi. Şikayet üzerine karakola götürülen Fatma Bıyıklı, iddiaları kabul etmedi. Bıyıklı, ifadesinin ardından serbest bırakıldı.