Songül Öden'in boşanma davası süren tiyatrocu eşi Canberk Uçucu hakkında, eşini tehdit edip hakarette bulunduğu iddiasıyla dava açıldı.

"GÜMÜŞ" dizisiyle şöhreti yakalayan ve Arap ülkelerinde de tanınan Songül Öden, boşanma davası açtığı Canberk Uçucu hakkında bir dava daha açtı.
İddianameye göre Canberk Uçucu, 23 Ağustos 2007'de yanında Songül Öden ile kardeşi Eylem Öden'in bulunduğu sırada babasını aradı. Canberk Uçucu, babasına "Merak etme baba, onun bağırsaklarını boynuna dolayacağım, onu
doğduğuna pişman edeceğim, anasının evini de alacağım" dedi. Bunun üzerine Songül Öden telefonu alıp "Eşim içki içti" diyerek kayınpederini İstanbul'a çağırdı. Canberk Uçucu, telefonu tekrar alarak, "Hayır baba, gelmene gerek
yok. S..n kahpeler, yalan atıyorlar, ben içki içmiyorum, sadece ilaç kullanıyorum" dedi. Telefonu kapatan Uçucu, Öden'i "Babama içki içtiğimi niye söylüyorsun, senin bağırsaklarını boğazına düğümlerim, seni öldüreceğim" sözleriyle tehdit etti. İddianamede 4,5 yıla kadar hapsi istenen Canberk Uçucu hakkında bir süre önce de "Telefonda hakaret ve aile korunmasına dair kanuna aykırılık" suçlarından 4 yıl hapis istemiyle dava açılmıştı.