Tarım sektörünün gelişmesi yönünde sürdürdüğü yoğun faaliyetler ve sektöre sunduğu yenilikçi ürünler ile özel bankalar arasında birinci sıraya yerleşen DenizBank, Türk tarımının modernizasyonuna destek vermek, tarımsal üretimde verimliliği ve çiftçimizin dünya arenasındaki rekabetçi gücünü artırmak hedefiyle çalışmalarını sürdürüyor.
Koçarlı Ziraat Odası üyeleri DenizBank’ın sunduğu tüm finansal hizmetlerin yanı sıra, Üretici Kart ile tüm tarımsal ihtiyaçlarını anlaşmalı işyerlerinden alışveriş yaparak karşılama imkanına sahip olacaklar.
Koçarlı Ziraat Odası Başkanı Rıza Arslan ve 2. Başkanı Ahmet Maraş ile DenizBank İncirliova Şube Müdürü Mustafa Özmen’in hazır bulundukları imza töreninde konuşma yapan DenizBank İncirliova Şube Müdürü Mustafa Özmen şunları söyledi: “DenizBank olarak tarımın ülke ekonomimize katkısının bilincindeyiz ve üreticinin zor günlerinde de yanındayız. İmzaladığımız bu protokol ile Koçarlı Ziraat Odası üyesi çiftçileri de DenizBank’ın üreticiye sunduğu tüm yeni ürün ve hizmetlerden yararlanabilecekler. DenizBank Üretici Kart ile uygun kredi koşullarında ödemelerini yılda bir kez hasat zamanına göre belirleyebilecek; mazot, gübre, yem, tarım ilacı gibi tüm tarımsal ihtiyaçlarını karşılayabilecekler.”