Sezonun ilk haftalarında ön libero isteyen Sarı-Lacivertli ekibin teknik patronu, Cristian düzelince sol beke döndü. Bu kez Andre Santos sıçrama yaptı, yeni talep stoper oldu!

Fenerbahçe"de ara transfer 3 bilinmeyenli denkleme döndü... Bu tablonun nedeni ise Aykut Kocaman... “Nasıl mı” diyenlere anlatalım... Bu sezon ilk krizi Cristian"ın formsuz, Selçuk"un sakat olması nedeniyle orta alanda yaşayan F.Bahçe"de ara transfer konusu ilk olarak bu dönemde gündeme gelir... Kocaman “Ön libero istiyorum” der... Yönetim araştırmalara başlarken önce Cristian"ın form tutması, ardından Selçuk"un takıma dönmesiyle Kocaman, “Transfere gerek kalmadı” uyarısında bulunur, ön libero arayışı rafa kalkar.

SAMBACILAR TOPARLANDI

Birkaç hafta sonra sol kanattan S.O.S. sinyalleri gelmeye başlar! Andre Santos formsuz, Brezilyalı"nın yerine mecburiyetten sol bek oynayan Caner Erkin ise yetersiz bulunur. Genç hoca, “Sol bekte büyük sorun yaşıyoruz. Takviye şart” diyerek transfer talebinde bulunur. Transfer için temaslar başlar, mali portreler ortaya konulur. Ancak bu sırada Santos, Brezilya Milli Takımı"nın sol beki olduğunu hatırlatırcasına 1-2 maç oynayınca teknik direktör Kocaman kez "U dönüşü" yapar, “Santos form tuttu, sol bek transferi lüks olur” der...

LUGANO SALLANIYOR

Gelelim bu güne... Peki Fenerbahçe"de başkan Aziz Yıldırım"ın, “Aykut Kocaman 1 oyuncu alınmasını istedi” diyerek altını çizdiği takviye hangi bölgeye yapılacak? Genç hocanın bu kez rahatsızlık duyduğu oyuncu Lugano... Uruguaylı"nın Dünya Kupası sonrası bir türlü bilinen fizik gücüne ulaşamaması stoper sıkıntısını da beraberinde getiriyor. Lugano"nun formsuzluğu, Bilica"nın sezon sonunda takımdan gönderilmesine "kesin" gözüyle bakılması nedeniyle Kocaman"ın yönetimden son isteği stoper oldu. Yani takviye savunmaya yapılacak. Tabi Kocaman yine karar değiştirmezse!

HTSpor