“Saat 23.00"e kadar onda kalıp, gelip bende yatıyormuş. İkimize ayrı şirketten cep hattı almış. Özlem arayıp "Kocam nerede" diye sorduğunda, "Kocamız" diyordum.”

AYNI gün iki nikâh masasına oturan Onur Ö. ile evliliği mahkemece iptal edilen mağdur gelin Gülcan D., öyküsünü Hürriyet"e anlattı: “18 Nisan 2009 saat 17.00"de Mamak Evlendirme Memurluğu"nda gelinliğimle ve ailelerimizin de katılımıyla güzel bir düğün töreniyle evlendik. Evlenmeden yaklaşık iki yıl Onur ile birlikteliğimiz oldu.

Kuran"a el bastırdı

Evlendikten 2-3 ay sonra Onur"un davranışları değişti. Bazen cepten bile ulaşamıyordum. Eve gelmediği oluyordu. İş çığırından çıkınca sıkıştırdım. Bir gün Kuran"a el bastırıp kimseye anlatmamam koşuluyla bir şey anlatacağını söyledi. Kabul ettim. Özlem ile aynı gün nikâh kıydığını, bu durumdan Özlem"in de, ailesinin de haberleri olmadığını söyledi. Şoka girdim. İkinci gün Savcılığa suç duyurusunda bulundum. Yani kendisi değil, ben suç duyurusunda bulundum. Daha sonra ilk eşi olan Özlem Hanımı aradım. Olayı anlattım, inanmadı. Düğünde çekilmiş fotoğraflar ile video görüntülerini gönderdim. Ayrılık aşmasına geldiğimde hamileydim. Müjdeli haberi Onur"un doğum gününde verecektim. Durum böyle olunca bebeği aldırdım.

8 ay sonra gelinlik
Özlem Hanım"la nikâhı herkesten gizlice yapmışlar. Benimle olan nikâhı iptal ettiren Onur, Özlem Hanım"la sanki yeni evleniyormuş gibi 19 Aralık 2009"da yani gerçek nikâhtan 8 ay sonra ailelerin de katıldığı bir düğün merasimi yaparak ona da gelinlik giydirdi. Kocam akşam 23.00"e kadar onda kalıyor, geceleri de yatmaya bana geliyormuş. Görüşme trafiğini rahat yapabilmek ve yakalanmamak için ise bana Turkcell, Özlem Hanım"a ise Avea hattı almış. Özlem Hanımla parası için evlendiğini düşünüyorum. Çünkü halen iç güveysi olarak onun evinde oturuyor.

"Kocam değil, kocamız"

Kocamın doğru düzgün bir geliri yok. Evlendiğimizde benim güzellik salonum, evim vardı. İşlerim ters gidip sıkıntıya girince, benden boşanıp mal varlığı daha fazla olan Özlem Hanım"a gittiğini düşünüyorum. Olayın ortaya çıkması üzerine birkaç kez Özlem Hanım beni arayıp "Kocam orada mı" diye sorduğunda "kocam değil, kocamız diye konuşacaksınız Hanımefendi" dedim. (Hürriyet)