Geçen mayısta evlendiği Prof. Dr. Murat Öncel’le boşanacağını söyleyen Şahnaz Çakıralp, “Bu evlilikte boşanma nedenlerim çok özel. Kocalık görevini yerine getiremiyor” dedi.

Şahnaz Çakıralp ile Prof. Dr. Murat Öncel’in evliliğinde sona gelindi. Bu evliliğin bir an önce sonlanması gerektiğinin altını çizen Çakıralp, Murat Öncel’le medeni bir şekilde ayrılmak istediğini yineledi: “Beni rahatsız eden ama kamuoyuyla paylaşamayacağım çok özel durumlar var. ‘Kredi kartımı kullanıyormuş’ diye haberler çıkıyor. Bundan daha ciddi ve önemli sorunlar var. Yargı süreci başlıyor, avukatım Bozkurt Nuhoğlu gereken her şeyi yapıyor.

Bir an önce boşanmak ve bu kabustan kurtulmak istiyorum. Bana sürekli mesajlar atıyor ve rahatsız ediyor, olayı noktalamak istiyorum. Haykırıyorum bir hata yaptım, kandırıldım ve hile yaptı. Bu evlilikte boşanma nedenlerim oldukça fazla, insanlar dışarıdan gördüğü gibi zannetmesin. Ben bu evlilikte, karı-koca ilişkisi diye hiçbir şey yaşamadım.

Stresten geceleri uyku uyuyamıyorum. Bu kabustan uyanmak kendime gelmek istiyorum. Boşanmak için elimde gerekçelerim var. Yani, bu evlilik iptal bile olabilir. Tam anlatmak istemiyorum ama özel durumlar nedeniyle evlilikler bir süre içinde iptal olabiliyor, kanunda böyle bir madde de var.”

Vatan