İngiltere"nin Sommerset kentinde yaşayan ve kendi ifadesiyle “sevgi arayışını” evlenerek gidermeye çalışan bir kadın, “Asiye Nasıl Kurtulur” filminin senaryosunu aratmayacak olaylarla karşı karşıya geldi.

Daily Mail Gazetesi"nin haberine göre, Sommerset"te anaokulu öğretmenliği yapan, iki çocuk annesi Victoria Nicholson, İngiliz kocasından dayak yediği için evliliğini bitirdi. Kendi ifadesiyle “sevgi arayışını gidermek için” Türkiye"ye gelen 46 yaşındaki kadın, Fethiye"de tanıştığı, kendisinden küçük genç bir Türkle evlendi. Ancak evlendiği kişi, “parasını yiyen ve İngiliz vatandaşlığı peşinde koşan bir jigolo” çıkınca 2007 yılında boşandı.

Nicholson bir süre sonra “Aşkın göz kördür” rumuzuyla internetten yazıştığı bir Nijeryalı ile tanıştı. Kendisini tüccar olarak tanıtan Nijeryalı, Victoria Nicholson"ı Çin"e davet etti. Çift, Guangzu kentinde evlendi.

Daily Mail"e göre, burada anaokulu öğretmeni olarak yeni bir iş bulan Nicholson, bir süre sonra kocası ve arkadaşları tarafından tehdit edilerek önce fuhuşa, sonra da uyuşturucu kuryeliğine zorlandı.

Nijeryalı kocası, Nicholson"un rahmine küçük paketler halinde 264 gram eroin yerleştirerek yanında bir çete üyesiyle birlikte Avustralya"ya gönderdi. Yanındaki çete üyesinin tehdidiyle uçakta sessiz kalan kadın, Sydney Havaalanı"na iner inmez polislerin yanına giderek durumunu açıklayınca yaşadığı dram ortaya çıktı.

MİLLİYET