Türkiye’de 14.000 km yol katederek 32 şehre gidecek Knorr Lezzet Karavanı, 4 Mayıs ile 7 Mayıs tarihleri arasında Aydın’da Kipa Hipermarket’te lezzetin doğasını anlatacak. Aydınlılar, Lezzet Karavanında Knorr’un lezzetlerini tadacak ve ürünlerin doğadan sofraya uzanan yolculuğuyla ilgili bilgi alabilecek.

Türkiye’nin lezzet ustası Knorr’un Lezzet Karavanı İzmir’den sonra Aydın’a gidiyor. 4 Mayıs ile 7 Mayıs tarihleri arasında Aydınlı lezzet tutkunlarıyla buluşacak olan karavan, Knorr’un lezzet ve doğallık sırlarını herkesle paylaşacak. 1 Nisan tarihinde İstanbul’dan yola çıkan karavan Edirne, Çanakkale ve İzmir’den sonra Aydın’da lezzet severlerle buluşacak.

Karavanda herkese sıcak çorba ikramı var

Aydınlılara Knorr çorbalarının ikram edileceği karavanda Knorr’un doğal kurutma metodunu anlatan bir simülasyon da yer alıyor. Knorr Lezzet Karavanı, 9 ay sürecek yolculuğunda yaklaşık 14.000 km yol katederek 1 milyon kişiye ulaşmayı hedefliyor.

Knorr lezzetlerinin doğadan sofraya yolculuğunu anlatan Knorr Lezzet Karavanı 2012 sonuna kadar Denizli, Ankara, Antalya, Mersin, Adana, Şanlıurfa, Kahramanmaraş, Kayseri, Konya, Zonguldak gibi değişik bölgelerdeki 32 şehri gezecek. 6 Mayıs tarihinde Aydın’dan ayrılacak karavanın bir sonraki durağı Denizli olacak.

Knorr Lezzet Karavanı Aydın Programı

4 Mayıs - 7 Mayıs: Aydın – Kipa Hipermarket

 

aydinpost-facebook.20120414234532.jpg

aydinpost-twitter.jpg