Komşuları "Sabaha kadar klarnet çalıp bizi rahatsız ediyor" diye şikâyetçi olunca Hüsnü Şenlendirici Ulus'taki evi boşalttı
Nazire Şenlendirici ile boşanmaktan vazgeçen ancak hâlâ ayrı evde yaşayan Hüsnü Şenlendirici'nin başı şimdilerde komşularıyla dertte. Etiler Ulus'taki apartman dairesinde fazla gürültü yaptığını ve sabahlara kadar klarnet çaldığını öne süren komşuları imza toplayıp, bu sıkıntılarını apartman yönetimine bildirdi. Yönetici de Hüsnü Şenlendirici'yi uyararak, ya müzik çalışmaları yapmamasını ya da evden ayrılmasını istedi.

BAHÇE KATINA GEÇTİ
Şenlendirici ise komşularından gördüğü bu tepki sonrası "Klarnet çalmadan durmam imkânsız" diyerek yeni bir ev arayışına girdi. Aramaları kısa sürede sonuç verdi. Ulus'taki dubleks daireden ayrılan ünlü klarnetçi, Tarabya'da bir bahçe katına taşındı. Yeni evde de aynı sıkıntıyı yaşamamak için bu kez işi baştan sıkı tutan Şenlendirici, bir odaya ses yalıtımı yaptırdı. Geçen hafta yeni evine taşınan sanatçı, bahçede yakın dostlarına mangal partileri vermeye başladı. Hüsnü Şenlendirici'nin hafta sonu yanında kalan çocuklarına da komşularını rahatsız etmemeleri için tembihte bulunduğu öğrenildi.