Gaziantep'te Karşıyaka Polis Karakolu yakınlarında bomba yüklü bir araç infilak etti. Olay yerinde 8 kişi hayatını kaybetti. 67 kişi ise hastanelere kaldırıldı. Hastaneye kaldırılan yaralılardan Sena Büyükkonuk da yaşamını yitirdi. Büyükkonuk'un adli tıpta işlemleri devam ederken ailesi adli tıpın bahçesinde cenazenin çıkarılmasını bekledi. Bu sırada hayatını kaybeden 12 yaşındaki genç kızın annesi ve kardeşinin feryatları yürekleri dağladı.

Gelinlik ve ay yıldızlı bayrakla cenazelerini almaya gelen acılı aileyi yakınları teselli etti. Basın mensuplarının görüntü almasına müsaade etmeyen acılı aile, saat 11.30 civarında cenazelerini alarak defnetmek üzere adli tıptan ayrıldı. Bu arada şuana kadar 3 cenazenin defnedilmek üzere adli tıptan ayrıldığı kaydedildi.

Acılı anne yürekleri dağladı: Kızım gelin oldu
Yaralı olarak hastaneye kaldırılan, ancak kurtarılamayan 13 yaşındaki Sena Büyükkonut'un ailesi Adli Tıp Kurumu önünde sinir krizleri geçirdi. Genç kızın yakınları sinir krizleri geçirirken, eline gelinlik alan anne Tülay Büyükkonut ise 'Kızım gelin oldu' diyerek gözyaşı döktü. Acılı anneyi yakınları sakinleştirmeye çalışırken, diğer kızı Büşra ise annesini 'Anne ağlama, kardeşim şehit oldu' diyerek teskin etmeye çalıştı. Patlama sonucu yanan halk otobüsünde olduğu öğrenilen Büyükkonut'un bayram dolayısıyla bir alışveriş merkezine gezmeye gittiği ve dönüş yolunda olduğu öğrenildi.