Geçen ocak ayında evden kaçan 19 yaşındaki Ö.K., erkek arkadaşı 20 yaşındaki Muhammet D. ile bir arkadaşının bekar evine gidip birlikte oldu. Sabahleyin Muhammet D. okuluna, Ö.K. de kız arkadaşının evine gitti. 

KAFAN DAĞILSIN DİYE VOTKA
Aynı günün akşamı Ö.K.'yi telefonla arayan 18 yaşındaki Oğuzhan B., "Muhammet kötü durumdaymış. Buluşup birlikte arayalım" diye kandırıp kızı Bülent K.'nin (36) evine götürdü. Burada da, "Kafan dağılsın" denilerek votka içirilen Ö.K. sarhoş olunca Oğuzhan B., Bülent K., Mustafa K. (19), İsmail T. (19) ve Murat K.'nin (20) tecavüzüne uğradı.

KIZ ARKADAŞININ KARDEŞİNE TECAVÜZ
Ö.K.'nin ayrıldığı erkek arkadaşı Muhammet D. de, "Kız kardeşin Ö.K.'nin kimlerle gezdiğini anlatacağım" diyerek kandırdığı E.K.'ye (15) götürdüğü Çatalan Barajı civarında tecavüz etti. Bu gelişmelerin ardından Ö.K., başına gelenleri önce ailesine, ardından da polise anlattı.

Şikayet üzerine gözaltına alınan 6 şüpheliden Oğuzhan B., Bülent K., Muhammet D.; Ö.K. ve kız kardeşi E.K.'ye tecavüz ettikleri iddiasıyla tutuklandı. Diğer 3 şüpheli ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Cumhuriyet savcısı, sanıklar hakkında, "Ö.K.'ye karşı cinsel saldırı" suçundan 18'er yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açtı.

Ardından sanıklardan Oğuzhan B., Bülent K., Muhammet D. ile Ebubekir K. (33) ve Adem A. (23) hakkında Ö.K.'nin kız kardeşi E.K.'ye otomobille götürdükleri şehir dışında ve zorla alıkoydukları evde tecavüz ettikleri iddiasıyla 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde dava açıldı. 

Sanıklar hakkında, "çocuğun nitelikli cinsel istismarı ve kişiyi hürriyetinden yoksun kılma" suçlarından 15 ile 37 yıl arasında hapis cezası istendi.

KIZININ ADINI VERDİĞİ İŞYERİNDE İNTİHAR
Kızlarına tecavüz edildiğini öğrenince bunalıma giren baba Recep K. (45) ise bir türlü kendini toparlayamadı. Recep K., sekiz ay önce kaçarak tecavüze uğrayan kızının adını verdiği işyerinde başına dayadığı silahla intihar etti. Silah seslerini duyan komşuları işyerine geldiklerinde Recep K.'nin masa üzerinde kanlar içinde yattığını gördü. 

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, şahsın hayatını kaybettiğini belirledi. Olay yeri inceleme ekipleri iş yerinde delil araştırması yaparken, Recep K.'nın cenazesi otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.